2777
2789

یکی از استادها گاهی بقدری گرم و صمیمی و شوخی طور باهام رفتار می‌کرد ک همه بچها تعجب میکردن چون خیلی،استاد مغرور و جدی ایه ( همسر من با ایشون هم رشته و هم لول بوده ولی آشنایی ندارن و استاد این رو میدونست ) 

و تقریبا از همه جیک و پوشم خبر داشت از طریق سامانه و درخواست مرخصی ها و ..‌

بعدک من اوکی،میشدم و خیلی تحویلش میگرفتم باهام جدی و سرد میشد 

چند وقت پیش،پیام داد گفت نجف نائب الزیاره هستم به دوستم ک معدل الف هست گفتم کرک و پرش ریخته بود 

بعد من خیلی،صمیمانه تشکر کردم 

امروز دفترش بودم برخوردش باهام مثل دانشجوهای منگل بود کاملا سرد و یجوری ک انگار پر از ضعفم 

علتش،چیه ؟ چرا یکی،انقدر باید نوسان رفتاری داشته باشه ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط فرار کن . به نصیحت خواهرانه فرار کن تو رو خدا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چرا شما باید ساعت ۴ صبح نوسان رفتاری استادت برات مهم باشه؟

بنظرم اموزشی که باید و نمره تو بگیر و انقدر خودتو درگیر نکن

مهم نیست اصلا رفتارشون

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فرار کن . به نصیحت خواهرانه فرار کن تو رو خدا

امروز آخرین دیدارمون بود من فارغ التحصیل شدم ولی خیلی سرد باهام رفتار کرد تشکر کردم اصلا نگاه نکرد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا بهش توجه نکن و رفتارش برات مهم نباشه شاید میخاد اینجوری برات درگیری ذهنی ایجاد بشه و تو رو تو چ ...

من فارغ التحصیل شدم امروز آخرین دیدارمون بود خیلی سرد و زشت رفتار کرد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا شما باید ساعت ۴ صبح نوسان رفتاری استادت برات مهم باشه؟بنظرم اموزشی که باید و نمره تو بگیر و انقد ...

چون دقیقا امروز دیدمش و برخوردش،رفت رو مخم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجور شخصیت از ادما یه تکنیک هست گاهی سرد گاهی گرم هستن تو وادار میکنه بهش فکر کنی کم کم کنترلت کنه و باهات باشه از این جور ادما فاصله بگیر گلم اینا خیلی مرموز خطرناک هستن 

همچین شخص تو فامیل ماهست 

چون دقیقا امروز دیدمش و برخوردش،رفت رو مخم

منم ی نفر هست در حد سلام علیک تو کوچه خیلی محترمانه ولی میدونم چ نیتی داره بخاطر اینکه خارج از سلام علیک از خودم حرکتی نشون نمی‌دم تازگیا سرشو خم می‌کنه تو گوشی یا پست می‌کنه و واکنش های عجیب نشون میده به نشانه قهر و من میدونم مرضش چیه برامن مهم نیس 

منم ی نفر هست در حد سلام علیک تو کوچه خیلی محترمانه ولی میدونم چ نیتی داره بخاطر اینکه خارج از سلام ...

چون بهش نخ نمی‌دم این رفتار و رنشون میده منم دیگه سلاام بهش نمیکنم مرتیکه هول