من خودم تو خونه کار میکنم بدلیجات اینا درست میکنم میفروشم ۱۲۰۰ تو کارتم داشتم آنلاین وسایل سفارش دادم ۳۰۰ بعد چند روز پیشم ۲۰ تا دستبند سفارش داده بودن ۵۰۰ خورده ای میشد رفتم برا این دستبندا وسایل خریدم ۳۰۰ هم اون موقع خرج کردم خلاصه درست کردم و دادم بازم شد همون ۱۲۰۰ شوهرم عصر گف پولتو دادن گفتم آره همون روز مامانم زده به کارتم برگشت گف آخه تغییری نکرده همون پول که تو کارتت بود سرجاش بود گفتم ۳۰۰ هم وسایل سفارش دادم برا خودم کرم خریدم گف آره دیگه رفتی رمز دوم کارتتو فعال کردی خرج کنی دا گفتم آره گف من فک میکردم میخای جمع کنی خرج نکنی خودش چهار ماهه به من نه خرجی داده نه چیزی خریده انتظار داره پولای خودمم خرج نکنم پس انداز کنم نمیدونم چیکار کنم میخام بهش بگم رایانه رو بده من مثلا بچه داریم یه لباس درست حسابی نداره بهش گفتنیم میگه پولم کجا بود یا بعدا میخریم یادش میره ...
چطوری رایانه رو بگیرم ازش نمیده یبار گفتم از ماه بعدش پنصد میزد به کارتم که اونم دیگه نمیزنه البته از حق نگذریم چون دندونام پوسیده بود رفتیم اونا رو قسطی درست کردیم هر چی بگم میخره ولی خو من خودم دلم نمیخاد خرج کنه ولی اینطوریم میبینم پرو میشه
بگم یارانه رو بده ما خرج لباس دخترم و خودم کنم هر چند پول زیاد نی