2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

102 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۱۹ سالمه تازه ازدواج کردم مجردیمم کیست داشتم رفتم سنو گفت ۳ ۴ میلی متره ریز ریز دارم تو تخمدانت . ی مدت قرص خوردم ول کردم . حالا هر روز و هر روز چاق تر میشم تو رژیمم و ورزش ولی دریغ از یک ذرع تغییر موهام اصلا رشد ندارع رو شکمم مو در میاره .

حالا برای فردا مامانم برام نوبت سنو گرفته بنظرتون بگم ب شوهرم ؟ میترسم فکرای بد کنه .فکر کنه نازام و اینا خانوادشو بفهمن . چ کنم میترسم برم سنو میترسم بگه خیلی بزرگ شده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین اگه کرکیه اصلا طوری نیستا یعنی مشکین؟

خیلی خیلی ضخیم نیستن  کرکی ولی مشکی . زیادم هست دور نافم شکمم کلا داره روی سینم ی موی بلند هی رشد می‌کنه ۴ ماهی یکبار میشم پریود . اضافه وزنم گرفتم موهامم اصلا اصلا رشد نمیکنه و میریزه

بگم ؟ والا همش فکرا بد میاد تو ذهنم ک‌ بزرگ نشده باشه و عمل و اینا نخواد

👆🏻👆🏻

✳️همین خون ِ مُرده در دیواره ی رحم که به مرور تبدیل به تکه های گوشتی شکل یا شبیه آن می‌شوند و اختلالات کارکردی رحمی ایجاد می کنند و به دیواره ی رحم می‌چسبند و نفوذ به لایه های داخل رحم می‌کنند که در ⭕سونو گرافی هم 👈🏻اصلا مشخص نمی‌شود.!!! 😵‍💫😵‍💫

✳️و همچنین تجمع فضولات در تخمدان ها 

✳️و عدم خون رسانی در تخمدان ها 

✳️باعث شده است که عده ی خیلی زیادی از دختران جوان باردار نشوند، همچنین خانم هایی که سالهاست منتظرند باردار شوند یا دختران و خانم هایی یائسه به آن گفته شده که یائسه شده اند. باید علت را اینجا و در دررفتگی ناف جستجو کنند. 

البته عوامل دیگر را هم باید در نظر گرفت، تغذیه ی اشتباه دوران قاعدگی، باعث آسیب های این شکلی می‌شود. مخصوصا مصرف لبنیات، جگر، پسته و...باعث می‌شود

اتفاقات بد!! و بدجور! بیوفتد..... 

. محمد امین احسانیان.

@siyahdune

خیلی خیلی ضخیم نیستن کرکی ولی مشکی . زیادم هست دور نافم شکمم کلا داره روی سینم ی موی بلند هی رشد می ...

ی کانال تو ایتا هس کانال سیاهدونه از اینترنت سرچ کن بعد از او کانال سیاهدونه  لینک کانال بانوان سیاهدونه رو پیدا کن .خیلی از خانما تنبلی تخمدان داشتن که درمان شدن و بعدم باردار شدن با دستور های پزشکی که انجام‌میدن آسون  وراحت