2777
2789
عنوان

واقعا چرا ازمن بدشون میاد

80 بازدید | 12 پست

آخه چرا بعضیا بی دلیل ازمون بدشون میاد😂

ب خدا هیچ کاری بدی در حقش نکردم حتی کم پیش میاد منو ببینه ولی بازم بدش میاد از من

کاش ی ذره از محبوبیت خواهرمو من داشتم

نمیتونن در حدتو باشن پس حسادت میکنن به این ادمای سمی فکرم نکن😎

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امشب فهمیدم فقد روز مرگ آدمه که آدم محبوب میشه و همه از خوبیت آدم میگن ...

اوهوم هرچند من فک نکنم ب جز مامانم کسی از مرگم ناراحت باشه

مامانم هم نهایتا ی سال ناراحته

ن حسادت نمیکنن فک کنم واقعا آدم بدیم کلا چون درونگرا هستم کسی دوستم نداره

به خودت و خوب بودنت شک نکن مگه باید بقیه دوست داشته باشن خودت خودت رو دوست داشته باش 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اوهوم هرچند من فک نکنم ب جز مامانم کسی از مرگم ناراحت باشهمامانم هم نهایتا ی سال ناراحته

فقد میتونم بگم خدا مرگمو بندازه جلو عزیزانم مرگ اونارو نبینم.

جالبه با این حال حرف مردم مهمه برامون 

به خودت و خوب بودنت شک نکن مگه باید بقیه دوست داشته باشن خودت خودت رو دوست داشته باش

آخه میخوام ببینم چرا اکثرا ازم بدشون میاد دلیلشو میخوام هیچ کاری هم نکردم میدونم حسادت هم نیس ولی واقعا متنفرن ازم

آخه میخوام ببینم چرا اکثرا ازم بدشون میاد دلیلشو میخوام هیچ کاری هم نکردم میدونم حسادت هم نیس ولی وا ...

تو زندگیت دنبال دلیل های بیخود نباش این تایم و انرژی رو روی موارد دیگه بزار .

فقط سعی کن ادم خوبی باشی اینکه بقیه دوست ندارن مشکل خودشونه 

تو زندگیت دنبال دلیل های بیخود نباش این تایم و انرژی رو روی موارد دیگه بزار .فقط سعی کن ادم خوبی باش ...

ممنون همینکارم میکنم ولی رفتارشونو ک میبینم بدجور حالم گرفته میشه

ممنون همینکارم میکنم ولی رفتارشونو ک میبینم بدجور حالم گرفته میشه

نادیده بگیرش بهش فکر نکن💖