2777
2789
عنوان

وای از خانواده شوهرم😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 42 پست
مادر شوهر من ۱۰ ساله با من قهرهاون تنها کسی که خوشش مباد

چجوری اذیت نمیشی من حس میکنم اشتباه کردم بعضی وقتا عذاب وجدان میگیرم بعضی وقتا هم میگم نه خیلی اذیتم کردن منم گناه داشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین حد کافیه چون ایشون خونتون نیومدن سما هم زیاد شورش نکنین.ما ایرانیا افراط تفریط زیاد داریم موقعی که دعوا داریم نمی تونیم خودمونو کنترل کنیم زود عصبی میشیم موقعی که هم خوبو خوشیم شورشو در می یاریم

دقیقا اشتباهه دعوا و قهر ولی آخه من با خودشم آشتی کنم شوهرشم تو دعوا بود به من فوشم داد بخاطر اون نم ...

عزیزم پیام بده ولی با هیچ کس صمیمی نشو حتی شوهرت که اینطوری آبروریزی بشه فقط در حد کم حرف بزن

من کردم این کارو گذشت کردم 

ولی همچنان رابطم باهاشون در حد خیلی کمه و قدر نمیدونن ب نظرم اصلا بهشون نزدیک نشو 

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

نه نه نه اصصصلا همینم زیاد بوده شوهرش بهت فحش داده هااا این ارتباط دیگه بدرد نمیخوره فقط گاهی با ماد ...

مادر شوهرم که ولمون نمیکنه از اولم بخاطر همین وابستگی‌اش باعث همه این دعواها شد 

الانم اگه هفته ای ۱ بار نریم خونش قهر می‌کنه

هعی آره چی بگم دیگه کاریه که شده و حرمتا از بین رفته من دیگه حتی رغبت نمیکنم برم جایی که دامادشون هست

عزیزم پیام بده ولی با هیچ کس صمیمی نشو حتی شوهرت که اینطوری آبروریزی بشه فقط در حد کم حرف بزن

آره مردا هرچقدم بگن پشتتیم و درک میکنم تهش خانوادشون عزیزن براشون طرف اونا رو میگیرن

مادر شوهرم که ولمون نمیکنه از اولم بخاطر همین وابستگی‌اش باعث همه این دعواها شد الانم اگه هفته ای ۱ ...

خب دیگه حالا بهرحال اون مادره و فردا چیزی شد شوهرت نگه بخاطر تو با مادرم فلان و بهمان اما همونم ازین قدر بیشتر نشه که دردسر میشه 

ولی خواهرشوهر و شوهرش اصلا 

کلا فقط پدر و مادر شوهرو میشه تا ی حدی کوتاه اومد بخاطر شوهرت که خوشحال باشه 

اما بقیه نه 

برای خودت ارزش قایل شو