2777
2789
اره خاتون عالی بود حالا ببینیم رضا فخار طلاق میده آبانو یا نه 😂

وای رضا فخار خیلی خوبه😁😁😁 من تو خاتونم طرفدارش بودم🤣

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خاتون عالی بود حالا ببینیم رضا فخار طلاق میده آبانو یا نه 😂

مجید مولایی تو هر کاری نویسنده و تهیه کننده بوده ، دو نفر عاشق هم بودن بعدا عشقشون خراب شد و دختره رفت با یکی دیگه و عاشق اون شد 

رهایم کن و میخواهم زنده بمانم که این طوری بودن

متاهل و مادر دو فرزند

مجید مولایی تو هر کاری نویسنده و تهیه کننده بوده ، دو نفر عاشق هم بودن بعدا عشقشون خراب شد و دختره ر ...

پس احتمالش هست جدا بشه آبان ..

چه جالب دوتا فیلمشم قشنگ بودن

پس احتمالش هست جدا بشه آبان ..چه جالب دوتا فیلمشم قشنگ بودن

من که اون دوتا فیلمو دوست نداشتم نقش اول زن هاشون نفرت انگیز بودن برام 

ولی اینجا خیلی بعیده مجوز بدن همچین چیزی پخش بشه یه زن شوهر دار طلاق بگیره و عاشق یکی دیگه بشه تو کارای قبلی اونا نامزد بودن و جدا شدن

متاهل و مادر دو فرزند

همه جا هم نقش آدم بی پول داره 😂😂

بی پول عاشق 🥲

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

من که اون دوتا فیلمو دوست نداشتم نقش اول زن هاشون نفرت انگیز بودن برام ولی اینجا خیلی بعیده مجوز بدن ...

اره درست میگی چقد حس بدیه .. 

ولی فیلمه دیگه عاشق نمیشه اما احتمالا همکاری کنه باهاشون