2777
2789
هیشکی شیرزاد نمیشه 🥲🥲🥲

متنفر بودم ازش 😕

برای سلامتی رهبر عزیزمون : اللهمَّ اجْعَل قائدنا و سَیدنا السَیّد علی الخامنه ای فی دِرعِکَ الحَصینَةِ الَّتی تَجْعَلُ فیها مَن تُرید ما تعرّض به کسی نکردیم و به هیچ وجه تعرّض احدی را هم قبول نمیکنیم و تسلیم تعرّض هیچ کس نمیشویم؛ این منطق ملّت ایران است.يَدُ ٱللَّهِ فَوْقَ أَيْدِيهِمْۚ💚💝الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِین (علی‌ابن‌ابی‌‌طالب)وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ💝💚

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سریال ابان آبکی است مثلا ابان نقش یک فرد نابغه رو ایفا میکنه ولی خنگ به تمام معناست مثلا الان پسر ۱۶و۱۷ساله میدونه تو زندان نباید تبلت برد بعد این از وکیلش میپرسه که تبلت میتونم ببرم😐🤦‍♀️نه نگار جواهریان از وقتی تو سریال خاتون بازی کرده ازش خوشم نمیاد😐

تو فیلم خیلی سیگار میکشن زن و مرد هر دو و هی با کلاس دود میکنن اینجاش یکم بده.

تازه احساس میکنم شهاب حسینی اینجا نقش یه آدم کم عقل بی‌شعور رو بازی میکنه خب بدبخت به زن مردم چیکار داری آخه؟

یکی نیست بگه سرطان داری داری میمیری برو یه کار ثواب کن نه اینکه گناهان رو بیشتر کنی والا

هفت آسمان را بردرم،وز هفت دریا بگذرم گر دلبرانه بنگری در جان سرگردان من😎😎

من شنیدم که این فیلم از یه فیلم خارجی ساخته شده و تو فیلم دیدین ثابت مریضه زن میخواد چیکار میخواد ا ...

اره منم شنیدم ولی با حرفای دکتره میگم ثابت واقعا عاشق شده

بچه ها من تعریف سریال ازراعیل رو هم زیاد شنیدم

ازازیل😂😂😂😂

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒