2777
2789
عنوان

شوهرم سر سفره آبروم برد

2599 بازدید | 33 پست

امشب مهمون داشتم هشت نفر سه کیلو گوشت گوسفندی رو چلو‌گوشت کردم انقد بی مزه شد اصلا. هیچوقت غذام اینجوری نمیشد نمک و فلفل کلی ادویه مواد زدم اصلا افتضاح بود شوهرم سر سفره آبرومو برد

دیدم مهمونا اه اه میکنه اروم شوهرم خورد یک حالتی شد که نگو بعد با صدا بلند گفت غذا بلدی درست کنی تو که آشپزی بلد نیستی غلط کردی درست کردی همه شوهرم نگاه کردن مهمونا گفتن برو تو اینترنت نگاه کن یاد بگیر

میخواستم گریه کنم

این همه از صبح زود پاشدم واس امشب تدارک دیدم دسر و مخلفات این چیزا غذااا انقد بد شد اه شانس ندارم  مهمونها هم اصلا تکذیب نکردن حرف شوهرمو 

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

هم مهموناتون هم شوهرت هردو بی ادب و بی شخصیت

در جنگ شرف 👑 ، بی طرف ، بی شرف است🎭وکیل پایه یک دادگستری👩⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه کردی بنظرم چلوگوشت تواین گرونی درست کردی یه خورشت درست میکردی گوشت کمتربودخوشمزه ترم میشدبنظرم ولی کلا نمیدونم چرا مهمون میادآدم غذاش اونجوری که دلش میخوادخوب نمیشه

مهمانات کی بودن اقوام خودت یا شوهرت

از هردو

با افتخار ایرانی‌ام، اما با عشق آمریکایی. به قوانین این کشور احترام می‌گذارم و آن را وطن اصلی خود می‌دانم هویت من از ایران است، اما تابعیت فکری و عشق من به آمریکاست. اینجا جایی است که به آن تعلق دارم

مهمونات و شوهرت ک بیشعورنولی غذا رو واقن ی تست نکردی بعد ببری سر سفره

هیچ فقط نمیکنم اصلا 

فقط اول ازدواج کردم که بلد نبودم