fatemeeeee مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عنوان شوهر | مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 37 پست کمترازیک ماهه ازدواج کردم شوهرم باهام سرده ....درحالیکع تو نامزدی اینجوری نبود.مثلا تا میخوام برم سمتش خودشو میکشع کنار.بنظرتون چرا اینجوری شده..اصلا سمتم نمیاد تا خودم برم.خیلی ناراحتم ازاین موضوع😐😑😑😭😭😢😢😢😢😢😢 این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو 1396/10/14 | 15:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عزیزم شاید انقدر رفتی که خودش زحمت نمیده بیاد شایدم هنوز باور نکرده تشکیل زندگی داده ذهنش درگیره..لب ... اتفاقا وقتی ازسرکار میاد ارایش میکنم لباسای قشنگ میپوشم ولی انگار نه انگار.مثلا انتظار دارم اون موقه بغلم کنه ولی اصلا توجه نمیکنه بهم.دیگه دارم سرد میشم خودمم این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 تابلو یه حرفی زدی یه کاری کردی ازت ناراحته دیگه اینو دیگه نگو نه هیچ کاری نکردم اگه کاری کرده بودم که نمیومدم تاپیک بزنم...ازاولین روز عروسی همینجوری شده موضوع ماله یکی دوروز نیست ازروزی که عروسیکردیم اینجوری شده این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
zaki2 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 400 اتفاقا وقتی ازسرکار میاد ارایش میکنم لباسای قشنگ میپوشم ولی انگار نه انگار.مثلا انتظار دارم اون موقه ... خوب تو برو بغلش بوسش کن.انقدر این کار بکن نا یاد بگیره..هیچ وقت فکر نکن که بااین کارت کوچیک میشی..درخواستم قیول کن بهت بگم
fatemeeeee مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 627 عزیزم به حرفایی که تحریک میکنن وذهنت مشغول میکنن اصلا اهمیت نده..از کسایی مشاور بگیر که خوب راهنمایی ... مرسی از راهنماییت عزیزم این جهان بیمن مباش و آن جهان بیمن مرو
پری9375 عضویت: 1394/05/07 تعداد پست: 6087 هیچ کاری نکردم اگه کاری کرده بودم که نمیومدم تاپیک بزنم...ازاولین روز عروسی همینجوری شده موضوع ماله ... اخه تو میگی دستشو میگیرم یه کاری میکنه نزدیکش نشمخب این رفتارا نشونه دلخوریه حالا یا تو دلش یه جوریهیا واقعا تو یه کاری کردیبعدم کاری به پررو شدنو اینا ندارمخیلی از مردا دوس دارن خودشون تشنه ی زن بشن برن سراغشتو نرو خودش بیاد بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
zaki2 عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 400 منم چندبار تایپیک زدم درمورد مشکلم ولی به حای اینکه راهنمایی کنن همش گفتن فلان کار بکن که شوهرت ادم بشه ولی یه تایپیکی هست دوستان قشنگ راهنماییم کردن
mamanesamiyar عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 6693 یه چند روز به خودت برس ولی زیاد محلش نده سرد باش شاید به خودش اومد فهمید اشتباه کرده اگه جواب نداد بشین باهاش حرف بزن خواسته هاتو بگو بگو اینجوری منم نسبت به زندگی سرد میشم شاید با صحبت درست شد