2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 37 پست
به چهره بدون آرایشت عادت نداره . کم کم درست میشه نگران نباش 

همسر من برعکسه . به چهره آرایش شدم عادت نداره,  میگه غریبه میشی😅😅😅

میشه برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شاید انقدر رفتی که خودش زحمت نمیده بیاد شایدم هنوز باور نکرده تشکیل زندگی داده ذهنش درگیره..لباسای محرک بپوش واسش بعدش به خودت برس وقتی خونه اومد جلوش خم شو مثلا یه جیزی بردار طوری وانمود کن که حواست به اون نیست کم کم خودش میاد 

عزیزم نگا میگم تو باش زندگی میکنی نه ما

ما از کجا بدونیم

حداقل خودت یکی دوتا گزینه رو خط میزدی

یکی میگه به قیافه بدون ارایشت عادت نداره میگی نه

یکی میگه دلشو زدی میگی نه

من بگم شاید به غداتو خونتو رابطتت نرسیدی میگی نه

بگیم دعواتون شده میگی نه

بگیم زیر سرش بلند شده میگی نه 

عزیزم یه راهنمایی ای چیزی

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
شاید اخلاقش اینجوریه مثل زن دوس داره نازکش داشته باشه

میرم سمتش همش دستمو میکشه کنار که نتونم سمتش باشم.الانم اومدم اتاق خواب درم بستم خیلی دلم شکست

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو
عزیزم نگا میگم تو باش زندگی میکنی نه ما ما از کجا بدونیم حداقل خودت یکی دوتا گزینه رو خط میزدی ...

عزیزم من منظورم اینه که شوهرم تو دوران نامزدی خیلی باهام گرم بود خیلی سمتم میومد ابراز علاقه و محبت میکرد.ولی ازوقتی عروسی کردیم سمتم نمیاد باهام عاشقونه نیست رفتارش.بهم نمیگه دوستت دارم.بهش میگم چرا بمن نمیگی دوستم داری میگه اگه بگم پررو میشی

این جهان بی‌من مباش و آن جهان بی‌من مرو

عزیزم به حرفایی که تحریک میکنن وذهنت مشغول میکنن اصلا اهمیت نده..از کسایی مشاور بگیر که خوب راهنماییت کنن..وقتی باهم هستین و دارین حرف میزنین بالحن آروم بگو عزیزم من دوست دارم فلان کار تو برام بکنی خواسته هاتو درقالب نیاز بگو مطمعن باش ج میده ولی عجله نکن که همون بار اول جواب بگیری

میرم سمتش همش دستمو میکشه کنار که نتونم سمتش باشم.الانم اومدم اتاق خواب درم بستم خیلی دلم شکست

تابلو یه حرفی زدی یه کاری کردی ازت ناراحته دیگه

اینو دیگه نگو نه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙