2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردن بیان❤️😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 92 پست
ن زود نی.‌مگه شکمتو چرب نمی کنی از الان ک ترک نخوره؟؟؟

شکممو روغن بادام شیرین میزنم تاالان ترک نخورد البته شکمم کوچیکه فک‌ کنم بچم ریزه

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  
۲۵هففته زایمان کردی😱😱😱😱 بچه چند سانت بود دلیل زاایمان زودرست چی بود

دخترم اون موقع پنج ساله بود،،خیلی لوس بود😂😂😂گاهی باید بغلش میکردم،فکر میکنم سنگینی بلند کردن،باعث شده بود بچه بیاد پایین

یه روز صبح  بیدار شدم،حالم بد بود،تا شب چند تا دکتر  و سونو  آخر سر هم گفتن بستری شو

ساعت ۱۰شب دنیا اومد،،یک ساعتی توی دستگاه زنده بود

در نهایت نموند

قسمت نبود که بمونه

بچه ی اولم سزارین بود،این طبیعی،،،خدا خیر بده دکترم رو،،گفت به خاطر یک بچه ی نیم کیلویی شکمت رو پاره نکن

وزنش ۷۰۰گرم بود

دخترم❤❤❤هلیااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید کلاس های آمادگی زایمان دقیقاً چه چیزی رو آموزش میده فیلم زایمان میذارن؟یا ورزش مخصوص یاد میدن ...

متخصص که اسمش روشه باید ماما بگیری عزیزم

من یکی از ماماهای بیمارستان رو انتخاب کردم 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شکممو روغن بادام شیرین میزنم تاالان ترک نخورد البته شکمم کوچیکه فک‌ کنم بچم ریزه

ان شالله ک ترک نخوره ولی بیشتر ترک ها مال ماه ۷ ب بعد میشه...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
دخترم اون موقع پنج ساله بود،،خیلی لوس بود😂😂😂گاهی باید بغلش میکردم،فکر میکنم سنگینی بلند کردن،باعث ...

☹️☹️☹️

شکم منم کوچیکه و اصلا ترک نداره فکر کنم هنوز زوده برای ترک شکم

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
تو رو خدا هر چی درمورد اپیدورال می دونید بگید  شنیدم میگن اون سوزنی که می زنند خیلی درد داره د ...

نه بابا. البته بستگی ب پزشک بیهوشیتم داره

من ک دکترم خیلی خوب بود. نشستم اونم رو کمرم تزریق کرد اصلا یادم نمیاد کجا بود دردی هم نداشت مثل بقیه امپولایی ک میزنی

💕عشق من همسرم💕 نفس من دخترم💕
دردش قابل تحمله الانم که روشای کاهش دردمیتونی استفاده کنی،من بدون روش کاهش دردوبدون ماما همراه توبیم ...

آمپول بی حسی رو وقتی میخواد ببره میزنه همون موقعی که چندتا زور دیگه بزنی نی نی میاد

بعد از زایمان هم اسپری زد برام و دوخت

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
متخصص که اسمش روشه باید ماما بگیری عزیزم من یکی از ماماهای بیمارستان رو انتخاب کردم 

اونوقت هزینه اش چقدره؟و از کجا باید بفهمم دکتر حاذقیه؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
مطمئنی بیست و پنج هفتگی؟؟😮😮 یعنی شش ماهه؟؟ بخیه رو هم چون خودشون میبرن میزنن 

آره دیگه

میشه مطمین نباشم مگه عزیز

نه بخیه نداشتم،آخه فقط ۷۰۰گرم بود

من قدم بلنده،خیلی زود دنیا اومد،آخه کیسه آبم قبلش پاره شده بود،،همین که بستری شدم و سرم زد،،توی سرم آمپول فشار زد،،نیم ساعت هم طول نکشید

دخترم❤❤❤هلیااااااا
ان شالله ک ترک نخوره ولی بیشتر ترک ها مال ماه ۷ ب بعد میشه...

اره وزن گیری هم از این هفته ها شروع میشه تا اخر،فقط یه چیزی .عفونت ادراری خیلی خطرناکه؟من سفیکسیم میخورم ولی زیرشکمم یکم درد میکنه خیلی میترسم 

آره دیگه میشه مطمین نباشم مگه عزیز نه بخیه نداشتم،آخه فقط ۷۰۰گرم بود من قدم بلنده،خیلی زود دنیا ا ...

کاش اینو تعریف نمیکردی☹️

آمپول بی حسی رو وقتی میخواد ببره میزنه همون موقعی که چندتا زور دیگه بزنی نی نی میاد بعد از زایمان ه ...

واسه من عجله ای شدچون خیلی زودفول شدم‌وسربچه اومد فوری بردنم اتاق زایمان دیگه برش نزدن فقط موقع بخیه آمپول بی حسی زدن،خودمم خیلی تعجب کردم

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
آره دیگه میشه مطمین نباشم مگه عزیز نه بخیه نداشتم،آخه فقط ۷۰۰گرم بود من قدم بلنده،خیلی زود دنیا ا ...

ببخشید اونوقت نی نیت. ریه هاش مشکلی نداشت؟700 گرم رو چجوری بزرگ کردی؟😱