2777
2789
عنوان

اونایی که زایمان طبیعی کردن بیان❤️😍😊

| مشاهده متن کامل بحث + 2052 بازدید | 92 پست
اگه هزینش برات مشکلی نیست مامای همراه بگیر و از الان هم برو کلاسای آمادگی زایمان . ناحیه پرینه رو با ...

از الان روغن بزنم زود نیس؟زایمان زودرس نگیرم

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

البته من توی ۲۵هفتگی زایمان زودرس داشتم

شاید چون بچه کوچک و کم وزن بوده زیاد ادیت نشدم

بخیه هم اصلا نخوردم

همه که بخیه نمیخورن

اون سری که بچه های درشت دارن ،اغلب بخیه میخورن

دخترم❤❤❤هلیااااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگن بی حسی اپیدورال... سرچ کن برات میاره...

میدونم درمورد اپیدورال و اسپاینال

عزیزم اولش درد داری ولی موقع زایمان کردنت اصلا درد نداری و فقط دلت میخواد زودتر بچه بدنیا بیاد تا راحت بشی

زور زدنت یجور تسکین درده برات 

خونی هم دیده نمیشه تا زمانی که زایمان کنی اون موقع هم فقط بچه ات رو میبینی نه خون و اینارو

مامای همراه حتما بگیر من زایمان اولم بیمارستان خصوصی بود و مامای همراه گرفتم که تا لحظه ی آخر همراهم بود کمکم میکرد ضربان قلب بچه رو چک میکرد و فقط همون معاینه ام میکرد و زایمان و بخیه هام رو هم اون انجام داد

اینسری هم میرم همون بیمارستان و بازم مامای خصوصی میگیرم تا همه ی کارهام رو انجام بده

ماما های بیمارستان اذیتت میکنن و هربار یکیشون میاد معاینت میکنه حتی کارآموز هاشونم میفرستن تو درد بکشی تا اونا یاد بگیرن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
البته من توی ۲۵هفتگی زایمان زودرس داشتم شاید چون بچه کوچک و کم وزن بوده زیاد ادیت نشدم بخیه هم اصل ...

۲۵هففته زایمان کردی😱😱😱😱 بچه چند سانت بود دلیل زاایمان زودرست چی بود

بله . منم اپیدورال شدم وقتی دهانه رحم ب ی حدی فک کنم ۵ سانت برسه میتونی درخواست کنی دکتر بیهوشی برا ...

تو رو خدا هر چی درمورد اپیدورال می دونید بگید 

شنیدم میگن اون سوزنی که می زنند خیلی درد داره درسته؟؟؟؟!!!

پیشانی ام چسبیدن به سینه ای را می خواهد...        و چشمانم خیس کردن پیراهنی را...                     عجب بغض پر توقعی دارم امروز
من مثلا  میترسم وسطش کم بیارم بچه چیزیش شه😢😓😥 اگه وسطش بگم منو ببرین سزارین و اینا چی😭

مگه بیکاری😂😂😂

هم درد رو بکشی،هم شکمت رو پاره کنن

اول و وسط و آخر نداره

اولا که خدا قدرتش رو میده

دوما که بعد از دنیا اومدنش اون قدر حس رضایت و آرامش داری که قابل توصیف نیست

تازه زودتر از سزارینی سر پا میشی

دخترم❤❤❤هلیااااااا

دردش قابل تحمله الانم که روشای کاهش دردمیتونی استفاده کنی،من بدون روش کاهش دردوبدون ماما همراه توبیمارستان دولتی زایمان کردم خیلیم راحت بودم دردشدیدفقط یک ساعت آخره وقتیم بچه به دنیامیادهمه درداتموم میشه بخیه همه نمیدونم چندتاخوردم،خانومایه سوال قبل زایمان‌واسه شمابرش زدن؟چرا واسه من نزدن؟فقط قبل ازبخیه آمپول بی حسی زدن

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘
اگه هزینش برات مشکلی نیست مامای همراه بگیر و از الان هم برو کلاسای آمادگی زایمان . ناحیه پرینه رو با ...

ببخشید کلاس های آمادگی زایمان دقیقاً چه چیزی رو آموزش میده فیلم زایمان میذارن؟یا ورزش مخصوص یاد میدن؟مامای همراه رو چجوری باید انتخاب کنیم؟از خوده بیمارستان یا متخصص زنان؟

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
از الان روغن بزنم زود نیس؟زایمان زودرس نگیرم

ن زود نی.‌مگه شکمتو چرب نمی کنی از الان ک ترک نخوره؟؟؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
مگه بیکاری😂😂😂 هم درد رو بکشی،هم شکمت رو پاره کنن اول و وسط و آخر نداره اولا که خدا قدرتش رو می ...

من امیدوارم بتونم از پسش بر بیام، فعلا ک‌عفونت ادراری گرفتم خدا کنه خوب شم، راستی بچه از چند هفته دنیا بیاد زنده میمونه؟

نترس عزیزم بیشتر استرسه که ممکنه چی بشه مطمین باش اگه اون قدر ها هم ترسناک و دردناک بود،زنهای قدیم ...

مطمئنی بیست و پنج هفتگی؟؟😮😮

یعنی شش ماهه؟؟

بخیه رو هم چون خودشون میبرن میزنن 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ببخشید کلاس های آمادگی زایمان دقیقاً چه چیزی رو آموزش میده فیلم زایمان میذارن؟یا ورزش مخصوص یاد میدن ...

امادکی زایمان ورزش ها و آموزش های تنفسی و زور زدن و... رو میده. اینکه چ چیزهایی بخورین و ...

مامای همراه جدای از بیمارستان هستش معمولا.ولی اگه مامای بیمارستانت هم خلی عالیه و ازش راضی هستی همونو میتونی بگیری.

مثلا ی خانم تحت نظر یک ماما هست و موقع زایمان ازش میخاد ک بیاد سر زایمانش.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))