2777
2789
😭😭😭😭😭

خودمم بارها با این جمله بغض کردم😢

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا مامانش می خواد شیرش بده میگه به منم بده

مگه دو روز نیست دنیا اومده؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
ای وای.الهی بمیرم.بعدا مامانه خیلی پشیمون میشه و همیشه ناراحته بخاطر کاراش.آخه چاقو...😨

نه اصلا پشبمون نیست 

دیشب جلسه گذاشتن که دیگه اگه بچه هاش و بزنه ازش میگیرن 

مامانم عکس  دست بچش و نشون داد کلی شوکه شدم از دیشب از فکرش بیرون نمیرم 

منم یکی رو میشناسم مدام بچه ش رو کتک میزنه.البته طرف یه عقده ای به تمام معناست

از نوزادی تا حالا داره کتکش میزنه.فقط کافیه کوچیکترین اذیتی بکنه تا با دمپایی و پشه کش و دست خالی بیوفته به جونش.طفلی عین سگ از مادرش میترسه

نه اصلا پشبمون نیست  دیشب جلسه گذاشتن که دیگه اگه بچه هاش و بزنه ازش میگیرن  مامانم عکس ...

بهترین کارو کردن.احتمالا یه مشکلی داره باید تحت درمان باشه.ان شاالله حل بشه

یه بنده خدایی بچهاشو دیگه خودش گذاشت پیش مامانش گفت یه مدت اینجا باشن رفت دنبال درمان آخرش معلوم شد یه بیماری نهفته داره که رواعصابش تاثیر گذاشته و خوب شد.میگفت نمیتونستم خودمو کنترل کنم وقتیم بچهامو میزدم بعدش واقعا عذاب وجدان داشتم