2777
2789

مگه مرض دارم بزنم بچمو😐

خدایا تو را به علی اصغر امام حسینت قسم میدم هرکی منتظر فرزنده،فرزند سالم و صالح نصیبش کن خدایا یه پسر صحیح و سالم به من بده خدایا همه ی جوونا ازدواج خوبی داشته باشن،برادر مجردم هم یک دختر خوب و با ایمان نصیبش کن و خوشبختش کن،خدایا مشکلات مالی همه را برطرف کن مشکل مالی پدرمم برطرف کن و دوباره پدرم وضعش خوب بشه تا مثل قبل به همه کمک کنه،خدایا عزیزانم خوشبخت و خوشحال و سالم باشن،خدایا دخترم همیشه سالم و موفق باشه و خوشبخت ترین بشه،الهی آمین اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم        سه شنبه ۱۴۰۲/۱۰/۵ شب ۲۲:۴۳           خدایااااااا شکرتتتتت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه فامیل هامون بچه دومش تازه به دنیا اومده ولی رفتارشون با بچه اول شون خیلی بده دایم کتک ش می زنن

برن بمیرن 

انگار خون دومی از اولی رنگینتره 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

این تفکر تنبیه بدنی یعنی چی؟

با ایجاد درد و ترس و تحقیر قراره چی یاد بگیره بچه؟!!

درست مثل کتک خوردن زنها از مردها که مسخره و زشت و غیرقابل تحمل هست

کتک زدن بچه ها صد برابر بدتره

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
یه فامیل هامون بچه دومش تازه به دنیا اومده ولی رفتارشون با بچه اول شون خیلی بده دایم کتک ش می زنن

الهی بمیرم چندسالشه؟؟چقد نفهمن ببخشیدا.مگه این طفل معصوم چه گناهی کرده اگه تحمل ندارید میتونستید صبرکنید بزرگ بشه بعد دومی رو تشکیل میدادید.اه اه