2777
2789
عنوان

اووووووف چه حالی میده😀😀😀😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 77 پست
من به خاطر وسواسی که دارم نمیتونم کارگر بگیرم و حتی شوهرم و مامانم که کمک میکنن به دلم نمیشینه😣 ... ...

من همسرم مث شماست خودم تنبلم از بی نظمی لذت میبرم

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من به خاطر وسواسی که دارم نمیتونم کارگر بگیرم و حتی شوهرم و مامانم که کمک میکنن به دلم نمیشینه😣 ... ...

دقیقا مثل من . هیچی به همین رویه ادامه بده خیلیم خوبه 

❤السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام❤ 🍁دخترآبانم🍁

والا من وسواس ندارم ولی اصلا نمیتونم به کارگر بدم نا به حال خی گفتم ولی اصلا نمیتونم

یعنی منم وسواس دارم!

اخه حوصله ندارم هی بگم اینجوری کن اونجوری کن...

هر بار تصمیم گرفتم که کارگر بگیرم نزدیک عید مثلا بیاد...ولی همش میترسم نتونه نشه به قول تو به دلم نشینه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
اره عزیزم

حالا بیکاربودی باباشونم خابوندی میزاشتی کمک حالت شه والا من ک تواین جورمواقع کلی کارمیکشم از طرف

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
من فندوق ندارم ولی وقتی خونه تمیزه کیییف میکنم دسشویی ام که میشورم تا سه روز همسرم داره میره دسشویی ...

خخخخخخخخ عین من..... وایییی اوایل ازدواج مهمون میومد وقتی میخواست بره دستشویی میخواستم جرش بدم..... اه