2777
2789

خدارحمتش کنه، قرآن گوش کن تنهایی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازچی می‌ترسی؟

حرز جواد بگیر آیت الکرسی بخون فکرت مشغول کن نزار خونه ساکت باشه تلویزیون روشن کن گوشیت نزدیکتر باشه گلاب بزن صورتت دم کرده اسطوخودوس و بابونه و زعفران اینجور چیزا بخور خودتو سعی کن مشغول کنی 

واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤

فک میکنی روح بابات تو خونس؟

به این حرفا توجه نکن وقتی انسان فوت میکنی تموم ارتباطش با این دنیا قط میشه از چیزی نترس

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ازچی می‌ترسی بابات؟

صبح ی ربع تنها بودم داشتم سکته میکردم بالام مرگش توخونه بود مرگ شیرینی داشت عاقبت بخیر داشت 

فقط ی صحنه داست تلم به میزد نفس کشیدنش رنگش زردد ی چهره وحشتناک همش تو ذهنمه. وایییی دیشب شبی بود ک هفته پیش بابام فپت کرد اصلا داشتم سکته میکردم