2777
2789
عنوان

فوت بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست

اگه بخاطر روح پدرت ترس داری خدا اجازه نمیده ارواح راحت رفت و آمد کنن پس از این موضوع نترس اونا پیش خدا هستن 

پنجشنبه تا جمعه غروب اگه اشتباه نگم ارواح آزاد میشن اونم برای جمع کردن خیرات ک خانواده می‌فرسته 

هروقت ب دلت ترس اومد سریع یک صفحه قرآن بخون تا آروم بشی

فک میکنی روح بابات تو خونس؟به این حرفا توجه نکن وقتی انسان فوت میکنی تموم ارتباطش با این دنیا قط میش ...

میگن تا ۴۰ روز میاد سر میزنه حس میکنم هنوو روحش توخونس مثل دوربین روسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بخاطر روح پدرت ترس داری خدا اجازه نمیده ارواح راحت رفت و آمد کنن پس از این موضوع نترس اونا پیش خ ...

من بابام فوت کرد کنارش دراز کشیدم بدون ترسسسس خوب میکم بابام سرطان کبد داشت رنگش زرد اون چهرش همش جلو چشمه😭😭😭 خیرات چیکارکنم ک بیشتر ب بابام برسه

میگم بابام میتونه دعا کنه برام؟

هنوز زمان زیادی نگذشته طبیعیه نباید فکر و خیال کنین ترس نیست فکر کنم حالت ناراحتی و.... نمیشه تنها ن ...

خوب تاکیی باید عادت کنیممم من کنکور دارم زمان کمه ازموقع ک بابام فوت کرده تا دیروز مهمون ناعار شام هر هفته جمعه مهمون اصلا نگم از سردرد دارم میمیرم

من بابام فوت کرد کنارش دراز کشیدم بدون ترسسسس خوب میکم بابام سرطان کبد داشت رنگش زرد اون چهرش همش جل ...

صددرصد می‌تونه اون پیش خدا حرفات رو می‌شنوه قطعا تو سختی از خدا میخواد کمکت کنه تو فقط جسم پدر رو نداری وگرنه همیشه فکرش کنارت هست عزیزم 

برای خیرات بهترین سوره ک برای رفتگان عالیه سوره ملک ک راحت میتونی هرروز بخونی 

یا میتونی یک کیلو گندم و ارزن بخری هرروز یک مشت بریزی برای پرنده ها به نیت پدرت 

یهو نشستی تلویزیون میبینی یاد پدر افتادی ۲۰ تا صلوات بفرست 

هم اینجوری خودت آروم میشی هم برای پدرت چیزای قشنگ فرستادی کمکش

خوب تاکیی باید عادت کنیممم من کنکور دارم زمان کمه ازموقع ک بابام فوت کرده تا دیروز مهمون ناعار شام ه ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم

اینطور هم ممکنه اذیت بشی دراز مدت

به مرور با گذشت زمان عادت میکنین 

یه دوستی بیاد با هم درس بخونین

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

صددرصد می‌تونه اون پیش خدا حرفات رو می‌شنوه قطعا تو سختی از خدا میخواد کمکت کنه تو فقط جسم پدر رو ند ...

کاش ترسم زودتر بریزهههههههه ترسم بریزه میتونم زندگی عادیمو کنم

حتی امکانش نیس روحش توخونه ببینم؟؟

ارواح چنین اجازه ای ندارن عزیزم فقط از دلتنگی زیاد گاهی خودت حس می‌کنی کنارت 

در اصل میگن وقتی پدر فوت می‌کنه دیگه پدرش میشه خدا 

ارواح چنین اجازه ای ندارن عزیزم فقط از دلتنگی زیاد گاهی خودت حس می‌کنی کنارت در اصل میگن وقتی پدر فو ...

پدر من شد خدا خوب 

الان بابام روحش توخونه نیس؟؟

اون جایی ک توخونن فوت کرده میترسم اون چهرش تصپرش همش وحشتناک تو ذهنمه

پدر من شد خدا خوب الان بابام روحش توخونه نیس؟؟اون جایی ک توخونن فوت کرده میترسم اون چهرش تصپرش همش و ...

ارواح فقط با اجازه خدا اونم پنجشنبه ها اجازه دارن بیان و میرن 

میگن تا ۴۰ روز میاد سر میزنه حس میکنم هنوو روحش توخونس مثل دوربین روسرم

عزیزم این حرفا چیه دختر خوب اصلا چنین چیزی نیست کی مرده برگشته این دنیا که تعریف کنه؟اونا که این حرفو میزنن از کجا میدونن؟

بیخیال این حرفا باش اصلا نترس

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند