2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آره دلار همین تازه شد ۸۹ میگن پایینتر هم میاد

وزیر اقتصاد رو میخوان استیضاح کنن

به محض اینکه نامشو زدن اومد پایین به نظرم بیشتر بکشه پایین دلار و طلا

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

نمیدونم امانی نی سایتیاکه میگن دارن میلیاردی خریدمیکنن اگراینجورباشه پایین نمیادفکرکن بقیه مردمم مثل نی نی سایتیاخریدکنن کمبودطلاتوکشورپیش میاد 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آره دلار همین تازه شد ۸۹ میگن پایینتر هم میادوزیر اقتصاد رو میخوان استیضاح کننبه محض اینکه نامشو زدن ...

یعنی تا چقدر بیاد پایین؟

اون موهایی که با رفتنت سفید شدو   رنگ کردم ، دیگه نیا : )
نمیدونم امانی نی سایتیاکه میگن دارن میلیاردی خریدمیکنن اگراینجورباشه پایین نمیادفکرکن بقیه مردمم مثل ...

سایت رو نمیدونم

ولی من صبح رفتم بیرون

دیدم طلافروشیا نسبتا شلوغ

و واسم سوال شد

که دارن میخرن یا میفروشن

دیدم بله دارن میخرن😐

متاسفانه ما خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم دیروز تا دلار سه چهار تومن گرون شد همه اونایی که جنس میفروشن قیمتا رو بردن بالا

مثلا حبوبات رو که قبل خرید با قیمت قبل خریده بودن یهو تو یک روز ۱۰۰ هزار تومن کشیدن روش امون نمیدن ملت

به جای اینکه مغازه ها رو ببندن و اعتصاب کنن خودشون به دولت تو گرونی کمک میکنن

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
نمیدونم امانی نی سایتیاکه میگن دارن میلیاردی خریدمیکنن اگراینجورباشه پایین نمیادفکرکن بقیه مردمم مثل ...

توی ایران یه چیزی هر چی گرونتر بشه طلبه بیشتری داره.الا مرغ گرون میشه توی صف میمونن 

2790
2778
2791
2779
2792