2821
2789
عنوان

قیمت طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 24 پست
آره دلار همین تازه شد ۸۹ میگن پایینتر هم میادوزیر اقتصاد رو میخوان استیضاح کننبه محض اینکه نامشو زدن ...

تتر هم همینجوری تند تند داره میاد پایین

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

متاسفانه ما خودمون به خودمون رحم نمی‌کنیم دیروز تا دلار سه چهار تومن گرون شد همه اونایی که جنس میفرو ...

آفرین دقیقا

من دارم وسیله ی جهیزیه میخرم همین پریروز فروشگاهی ازش خرید کردم گفت هرچی میخوای بخر هفته ی دیگه قیمتامون میره بالاتر!!! 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تتر هم همینجوری تند تند داره میاد پایین

اره خدا کنه یکی به دادمون برسه مردم دیگه تحمل گرسنگی کشیدن رو ندارن

خونه و ماشین رو بیخیال شدیم گرسنگی رو دیگه کی میتونه تحمل کنه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
یعنی پایین تر از ۸۵ نمیاد؟؟؟طلا چی؟ به نظرتون تا چقد میاد؟

بسنگی به قیمت دلار داره دیگه

هر چند که نمیشه اصلا دل خوش کرد به این دلت و مسئولین 

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

عزیزم ما آدمای معمولی هستیم از هیچی خبر نداریم ولی هممون حس کارشناسی داریم هیچکس نمیدونه ولی من حس میکنم اینا نوسانه و کاهش واقعی نیست ولی هیچکس تشویق به خرید و فروش نمیکنم

سایت رو نمیدونمولی من صبح رفتم بیروندیدم طلافروشیا نسبتا شلوغو واسم سوال شدکه دارن میخرن یا میفروشند ...

بله خردوریزمیخرن وطلافروشیاپرن امااینجامیگن دومیلیاردخریدم 1500خریدم 4میلیاردخریدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

سلام ؛روزتون بخيرطناز خانم داشتم تاپيكهاى بانو آرتميس رو نت بردارى مى كردم امروز ديدم حذف شدن ميشه ل ...

سلام عزیزم

الان چک کردم دیدم درست میگید

والله نمی دونم علتشو و نمی دونم از چه طریق میشه پیگیر شد

چقد حیف شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز