2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست
بابونه چطوریه دم کنی گلشو یا عرقشو

طب اسلامی عرقیجات قبول ندارن، دم کرده بهتره،

البته داروی تقویت عصب دارن ولی چون دردسترستون نیست و‌گفتم شاید نرین بگیرین بابونه رو‌گفتم چون تو داروی تقویت عصب شون بابونه هست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درسته تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته و‌کسی هم نمیتونه به ادم اسیب بزنه اما بلاخره برای همه که بی حساب معجزه نمیشه گاهی برای معجزه باید تلاش کرد 

میدونم گاهی ادم خسته میشه کم میاره اما باور کن بعضی چیزا نیاز به تلاش داره و با بیخیالی و دست روی دست گذاشتن و گوشه گیری درست نمیشه

سلام چندوقت پیش از چندتا پزشک خارجی مصاحبه کردن ازشون میپرسید تاحالا چندتا بیمار درمان کردین یکیشون ...

تو دنیا هزاران هزار روانپزشک داریم و شما مصاحبه یکی از اون هارو دیدید

همون طور که متخصص و مغز و اعصاب و چشم پزشک و.. هزاران بیمار درمان کردن روانپزشک هم همینه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
سلام توی خونه تو دیوار اتاق و سالن حرز کبیر ابودجانه نصب کنین حالا یا پرینت بگیرین یا قابش گیر اومد ...

ممنون از راهنمایی ات دوست عزیزم 

اخه راستش مطمئن نیستم که یه موجود ماورایی داره اذیتم میکنه

با خودم میگم شاید بلاخره در اثر خستگی یا نمیدونم خواب آلودگی شاید دارم توهم میزنم .😂

راستش تنها چیزی که بهش اعتقاد دارم همین آیات قرآن هست 

اصلا هم دلم نمیخواد برم پیش دعا نویس و سرکتاب باز کنم ، اصلا اعتقاد ندارم که یه آدم ضعیفی مثل دعا نویس بخواد به من کمک کنه اون اگه قدرتشو داشت خودشو نجات میداد.

اما اگه زمانی یک عالم واقعی ببینم کسی که واقعا چشم سوم باز داشته باشه دلم میخواد ازش بپرسم آیا واقعا این موجودات دارن منو اذیت میکنن یا من توهم میزنم؟

ممنون از راهنمایی ات دوست عزیزم اخه راستش مطمئن نیستم که یه موجود ماورایی داره اذیتم میکنهبا خودم می ...

حرز ابودجانه میتونین از اینترنت پرینت بگیرین بزنین دیوار اتاقتون ببینین دوباره چیزی حس میکنین یا نه

آره اون ۳ تا عرق رو از هر کدوم یک شیشه بخر با هم قاطی کن بعد به ترکیب این ۳ تا یک استکان گلاب اضافه ...

مممنون عزیزم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نمیدونم چرا ولی با چیزای که از تاپیکهای قبلیتون خوندم حس میکنم طلسم شدین و اگرم باشه شاید همون جاریت ...

باجآریم خیلی وقته دیگه رابطه رو کم کردم سالی یبار شاید ببینمش اونم خونه مادرشوهر

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ممنون از راهنمایی ات دوست عزیزم اخه راستش مطمئن نیستم که یه موجود ماورایی داره اذیتم میکنهبا خودم می ...

خوکتور درگیر نکن بزار پای توهم 

‌نه توهم نیست منم دارم همچین مواردب رو نه به این شدت ولی

😢