2777
2789
عنوان

مرمری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 7436 بازدید | 126 پست
مرمری جان من خیلی وقته میشناسمت درخواست دوستی میدم قبول کن بنویسم بعد لغو کنم

عزیزم درخاست هام خرابه نمیتونم بپذیرم خیلی وقته بالا نمیاد

همینجا بگو 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راستش من به این چیزا اصلاااا اعتقاد ندارم به اینکه موجودات متافیزیکی وجود دارن اعتقاد دارم کامل اما ...

منم خیلی میدیدم ولی ن در قالب آدم

منم برام بی اهمیت بود سالها فقط خودم درگیر بودم و مهم نبود

حتی ترس هم نداشتم عین شما بیخیالی طی میکردم دیگه عادت کرده بودم

ولی خیلی بده پای بچه در میون باشه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
از دمنوش و عرق هایی که آرامبخش هست استفاده کن مثل گل گاوزبان،عرق اسطوخودوس،عرق بهارنارنجشبا قبل خواب ...

پیشنهاد خیلی خوبی بود

ممنون عزیزم

انشالا که مشکلت حل بشه عزیزم و به آرامش برسی❤

انشالله

میگم که شما که اون راه هارو امتحان کردیچرا بچه ها و خودت نمیرید پیش روانشناس که اگر لازم دید ارجاع ب ...

سلام چندوقت پیش از چندتا پزشک خارجی مصاحبه کردن ازشون میپرسید تاحالا  چندتا بیمار درمان کردین یکیشون روانپزشک بود خندید گفت هیچی

راستش من به این چیزا اصلاااا اعتقاد ندارم به اینکه موجودات متافیزیکی وجود دارن اعتقاد دارم کامل اما ...

سلام توی خونه تو دیوار اتاق و سالن حرز کبیر ابودجانه نصب کنین حالا یا پرینت بگیرین یا قابش گیر اومد بخرین 

پیشنهاد خیلی خوبی بودممنون عزیزم

حتما استفاده کن چون من خودمم یک مدت بود که هیچی خوشحالم نمی کرد خیلی دلشوره و استرس داشتم پیش دکتر طب سنتی رفتم یکی از چیزایی که تجویز کرد ترکیب چندتا عرق با هم بود که یک لیوان شبا قبل خواب بخورم تا ۴۰ شب.

عرق اسطوخودوس،عرق بهارنارنج،عرق بیدمشک،گلاب

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
حتما استفاده کن چون من خودمم یک مدت بود که هیچی خوشحالم نمی کرد خیلی دلشوره و استرس داشتم پیش دکتر ط ...

یعنی همشو قاطی کنم با هم بخورم

یا هرکدوم یشب

سلام بابونه هم خوبهو ۲۱ عدد مویز ناشتا

بابونه چطوریه دم کنی گلشو یا عرقشو

سلام توی خونه تو دیوار اتاق و سالن حرز کبیر ابودجانه نصب کنین حالا یا پرینت بگیرین یا قابش گیر اومد ...

کلا بیخیال شدم اون مسئله رو

سلام خوبین پیش حاج اقا باقری که تو تاپیک قبلیتون عکس لیست نماینده های اصفهان فرستادم برین تاپیک قبلی ...

سیو کردم ولی نرفتم

یعنی همشو قاطی کنم با هم بخورمیا هرکدوم یشب

آره اون ۳ تا عرق رو از هر کدوم یک شیشه بخر با هم قاطی کن بعد به ترکیب این ۳ تا یک استکان گلاب اضافه کن .شبی یک لیوان آخر شب بخور

تو اون لیوان که میخای آخر شب بخوری یک قاشق عسل هم اضافه کن بعد بخور

زعفرون و گلاب هم تو طول روز استفاده کن تو شادی آوره

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘