2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭

225 بازدید | 27 پست

سلام من باردارم به مامانم گفته بودم باردارم و بهش هزار بار گفتم به کسی نگو فعلا من باردار شدم تا خودم ببینم چی میشه الان ۳ ماهم شد امروز به مادرشوهرم گفتم مامانم دیگه من به اونا گفتم سریع رفته به همه فک و فامیلاش گفته منم وقتی فهمیدم رفته گفته شک شدم باهاش دعوا کرد و کلی حرف بهش زدم تا همین الان هم دارم گریه میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم حس بدی هم گرفتم که چرا باهاش اینجوری کردم از اونور میگم خب مقصر هم بود واقعا نمیدونم چه کنم😭😭

حالا گفت دیگه چیشد؟

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مقصر نبود واقعا. منم باردار شدم اولین نفر به مامانم گفتم و میخواستم بگم به کسی نگو ولی دیدم اینقدر ذوق داره که دوست داره به همه بگه مامان بزرگ شده😍😍😍 منم گفتم خب بذار بگه. اونجا بود که فهمیدم آدم وقتی مادربزرگ میشه چقددددرررررر ذوق داره به بقیه بگه که من مامان بزرگ شدم🥰🥰🥰 حالا اگر نظر منو بخوای حق با مادرته و نتوانسته ذوقشو نگه داره😍😍🥺🥺💖 و تو نباید به مادرت بی احترامی کنی مخصوصا الان که بارداری چون نینی همه چیزو می‌فهمه و تو ناخودآگاهش می مونه. ممکنه بعداً اونم باهات رفتار بدی داشته باشه و تو ناراحت بشی و ندونی از کجا یادگرفته🙂💔 

رفتار بد با مادرم چیکار کنم خیلی بد شده حالم

با رفتار خوبت درستش می‌کنی فردا 😊اگه میخوای هم و امکانش و داری همین الان براش یه گل پیام بفرست از دلش میره بیرون اکثر مادرا مهربونن💐

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

مامان سارا ی مهربون شما الان به خاطر نی نی و عدم توازن و تعادل هورمونها حساس هستی پس آروم باش ❤️ الان نی نی اذیت میشه ،خبر خوشحالی بوده مادر نتونسته خودشو کنترل کنه خواسته به همه بگه 😊☺️الان  برای نی نی لالایی بخون براش تا آروم باشه شباش🌹💐

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

مقصر نبود واقعا. منم باردار شدم اولین نفر به مامانم گفتم و میخواستم بگم به کسی نگو ولی دیدم اینقدر ذ ...

اتفاقا مامان من وقتی فهمید اصلا ذوق نکرد و هیچ عکس العملی نداشت تازه من اون اول بهش گفتم به کسی نمی‌نمیخوام بگم گفت آره نگو دیدی نموند بچت 

مامان سارا ی مهربون شما الان به خاطر نی نی و عدم توازن و تعادل هورمونها حساس هستی پس آروم باش ❤️ الا ...

انقدر حالم بده که نمیتونم هیچ کاری انجام بدم تازه میدونم که از سر ذوق نبوده

پس مامان سارا آروم باش فقط و لطفا اگه میتونی بخواب برای نی نی 👶🏻خوب نیس ،نفس های عمیق بکش موزیک اگه امکانش و داری گوش کن نور آبی گوشی چشات و اذیت می‌کنه و خوابت و مختل می‌کنه سعی کن بخوابی ♥️🌹♥️

یا از سر ذوق بوده 

یا از افتخار 

اینکه دخترم سالمه زندگیش خوبه الانم باردار

مامانتو  ببخش خودت داری مامان میشی 

بنداز گردن حساسیت های بارداری و هورمونات ازش عذر خواهی کن 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ