2777
2789
عنوان

حالم بده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 27 پست
یا از سر ذوق بوده یا از افتخار اینکه دخترم سالمه زندگیش خوبه الانم باردارمامانتو ببخش خودت داری مام ...

میدونم که از ذوق نبوده 

چون خوب میشناسمش مامانم تنها چیزی که براش مهم نبود همین بارداری من بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینکه چیزی نیست گلم خودتو ناراحت نکن نینی میفهمه ناراحتی بذار بگه بخدا مامان من وقتی میرفتیم آزمایش هرکیو میدید میگفت حامله س میبرم آزمایش میگفتم مادر من حالا صبر داشته باش شاید اصلا نباشم

میدونی شاید چون خودت گفتی به مادرشوهرم گفتم فک کرده دیگه از اینجا به بعد اشکالی نداره بقیه بدونن.

زن داداشم رفته گفته من چیزی نگفتم اصلا، دیروز که همو دیدیم هم بهش گفته بودم نگو گفت باشه ولی امروز فهمیدم گفته

پس میخواسته حرص تو رو در بیاره. واکنش نشون نده که خوش حال بشه از کارش

اون موقعی که من ناراحت بودم داشتم گریه میکردم اومده دلداری هم داره میگه من به مامان بعد گفتن خودش به خانواده اش گفتم که تو به مادر شوهرت گفتی 

اون موقعی که من ناراحت بودم داشتم گریه میکردم اومده دلداری هم داره میگه من به مامان بعد گفتن خودش به ...

یعنی اول مامانت به بقیه گفته بعد زن داداشت؟

میدونم شاید دوست نداری چیزی رو کسی بدونه ولی بارداری اخر و عاقبت همه متوجه میشن

یعنی اول مامانت به بقیه گفته بعد زن داداشت؟میدونم شاید دوست نداری چیزی رو کسی بدونه ولی بارداری اخر ...

اره مامانم گفته بعد زن داداشم هم گفته بهش که من رفتم به مادر هم گفتم حالا وقتی اعصابی شدم مامانم میگه اونا بدونن فامیل های من نه ، به این فکر نمیکنه که اونا هرچی باشن پدر بزرگ و مادربزرگ بچه ان با فامیل های تو خیلی فرق داره

اره مامانم گفته بعد زن داداشم هم گفته بهش که من رفتم به مادر هم گفتم حالا وقتی اعصابی شدم مامانم میگ ...

خیلی حساس شدی روی موضوع به نظرم. میدونم شاید دوست نداشتی کسی بدونه. ولی از ماه سوم به بعد خوب شکمت کم کم بزرگ میشه و هرجا بری مشخصه که بارداری . وقتی هم به دنیا بیاد که مشخصه ۹ ماه قبل باردار بودی. بچه اولته؟