سلام من باردارم به مامانم گفته بودم باردارم و بهش هزار بار گفتم به کسی نگو فعلا من باردار شدم تا خودم ببینم چی میشه الان ۳ ماهم شد امروز به مادرشوهرم گفتم مامانم دیگه من به اونا گفتم سریع رفته به همه فک و فامیلاش گفته منم وقتی فهمیدم رفته گفته شک شدم باهاش دعوا کرد و کلی حرف بهش زدم تا همین الان هم دارم گریه میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم حس بدی هم گرفتم که چرا باهاش اینجوری کردم از اونور میگم خب مقصر هم بود واقعا نمیدونم چه کنم😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی اول مامانت به بقیه گفته بعد زن داداشت؟میدونم شاید دوست نداری چیزی رو کسی بدونه ولی بارداری اخر ...
اره مامانم گفته بعد زن داداشم هم گفته بهش که من رفتم به مادر هم گفتم حالا وقتی اعصابی شدم مامانم میگه اونا بدونن فامیل های من نه ، به این فکر نمیکنه که اونا هرچی باشن پدر بزرگ و مادربزرگ بچه ان با فامیل های تو خیلی فرق داره
اره مامانم گفته بعد زن داداشم هم گفته بهش که من رفتم به مادر هم گفتم حالا وقتی اعصابی شدم مامانم میگ ...
خیلی حساس شدی روی موضوع به نظرم. میدونم شاید دوست نداشتی کسی بدونه. ولی از ماه سوم به بعد خوب شکمت کم کم بزرگ میشه و هرجا بری مشخصه که بارداری . وقتی هم به دنیا بیاد که مشخصه ۹ ماه قبل باردار بودی. بچه اولته؟