آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 عنوان زمان آزاد شدن تخمک بعد از آمپول hcg 55734 بازدید | 36 پست سلام دوست جونی ها من دیشب ساعت 6:30 دو تا آمپول hcg 5000 زدم چون صبحش دکتر بودم بهم گفت یه فولیکول 27 دارم.میخوام بدونم چند ساعت بعد تخمک آزاد میشه؟کسی بوده با آمپول بار اول باردار شده باشه؟ خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید 1396/10/14 | 10:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 با فوليكول سايز ٢٧ گفته آمپول بزن؟؟من ماه پيش كه قرار بود آى يو آى بشم سايز فوليكولم ٢٦ بود دكتر گفت به درمون نميخوره فوليكول پيرهاون ماه رو كنسل كردالبته اگه دكترت گفته حتما اينجورى تشخيص داده
شَمیم عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2449 تقریبا ی روز بعد ازاد میشه ... من با بار دوم و چهارتا فولیکول بالغ باردار شدمدفعه اول ی دونه فولی داشتم نشد انشاالله ک شماهم همین ماه مامانی😉😍😍❤
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 با فوليكول سايز ٢٧ گفته آمپول بزن؟؟ من ماه پيش كه قرار بود آى يو آى بشم سايز فوليكولم ٢٦ بود د ... آره والا منم به دکتر گفتم فکر نمیکنم جای امید باشه با این وضعیت ولی خیلی امیدوارم کرد .نمیدونم خدا کنه اثر کنه خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 تقریبا ی روز بعد ازاد میشه ... من با بار دوم و چهارتا فولیکول بالغ باردار شدم دفعه اول ی ... مبارکت باشه نی نیت عزیزم ،قرص هم چیزی خوردی؟ خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 تقریبا ی روز بعد ازاد میشه ... من با بار دوم و چهارتا فولیکول بالغ باردار شدم دفعه اول ی ... من هيچوقت نشد ٣ ٤ تا تا فوليكول داشته باشم🙁ايم ماه فقط دوتا فوليكول سايز ٢٠ داشتم اونم با آمپولبقيه دوره هام هميشه يدونه داشتم فقط ولى سايز خوب
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 با فوليكول سايز ٢٧ گفته آمپول بزن؟؟ من ماه پيش كه قرار بود آى يو آى بشم سايز فوليكولم ٢٦ بود د ... شما روز چند سونو کردی که 26 بود؟ خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 من هيچوقت نشد ٣ ٤ تا تا فوليكول داشته باشم🙁 ايم ماه فقط دوتا فوليكول سايز ٢٠ داشتم اونم با آمپول ... الهی،قرص چیزی خوردی؟آخه منم میبینم که هرکی لتروزول خورده میاد اینجا میگه سه چهار تا فولیکول داشته!!!باردار نشدی؟ خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 آره والا منم به دکتر گفتم فکر نمیکنم جای امید باشه با این وضعیت ولی خیلی امیدوارم کرد .نمیدونم خدا ک ... خوب حتما تشخيصش اين بودهموقع سونو معمولا ميگن چه حدودى آزاد ميشه
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 روز سيزده با وجود اینکه دکتر روز 6 سونو کرد گفت همه چیزم نرماله هیچ مشکلی توی رحمم ندارم ولی نمیدونم چرا فقط یدونه فولیکول داشتم! خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 الهی،قرص چیزی خوردی؟ آخه منم میبینم که هرکی لتروزول خورده میاد اینجا میگه سه چهار تا فولیکول داشته! ... آره دارو مصرف كردم٥ روز پيش آى يو آى كردىبايد صبر كنم هفته ديگه آزمايش بدم
آنا121 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/21 تعداد پست: 191 آره دارو مصرف كردم ٥ روز پيش آى يو آى كردى بايد صبر كنم هفته ديگه آزمايش بدم انشاالله که جواب مثبته گلم،چند ماه اقدام بودی؟مشکلت چی بود که دکترت برات iui کرد؟ خدایا مواظب نی نیم باش ....میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
ويولت عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 5273 با وجود اینکه دکتر روز 6 سونو کرد گفت همه چیزم نرماله هیچ مشکلی توی رحمم ندارم ولی نمیدونم چرا فقط ی ... منم هيچ مشكلى نداشتم ولى هميشه يدونه فوليكول داشتم فقطالبته يدونه ستيز مناسب داشته باشى بهتر از چندتا فوليكول ريزه