به کیفیت فکر کنتحقیق کن از کدوم فصل و کتاب بیشتر سوال بخون ۳۰ درصد از کتاب رو ۱۰۰ درصد بخوناینجوری ح ...
خب همین کمپ ماز 44 درصد کنکور دقیقا بهت میده بعدش با نکته و تست درصدتو بالا میکشه همشم برای کنکور اردیبهشته من فکر میکنم ی برنامه دقیق بریزم مرور و عقب افتادگیارو با کمپ 44 جبران کنم بعدش از کلاسای سالیانه شیمی و زیست هم ک نیم سال دوم دوازدهم و یازدهم تدریس میکنن بخونم خوب ک اوکی شدم با CPR و دوپینگ بکشم بالا خودمو بر اردیبهشت بیشتر وقتمو هم برای نهایی بزارم عملا نهایی اگ بتونم ترازم برای ترمیم یازدهم و دوازدهم رو 11 یا 10 هزار اوکی کنم میارم پزشکی هوم؟
خب همین کمپ ماز 44 درصد کنکور دقیقا بهت میده بعدش با نکته و تست درصدتو بالا میکشه همشم برای کنکور ار ...
اره عزیزم چرا نیاری
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃
ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃