2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 20 پست
به کیفیت فکر کنتحقیق کن از کدوم فصل و کتاب بیشتر سوال بخون ۳۰ درصد از کتاب رو ۱۰۰ درصد بخوناینجوری ح ...

خب همین کمپ ماز 44 درصد کنکور دقیقا بهت میده بعدش با نکته و تست درصدتو بالا میکشه همشم برای کنکور اردیبهشته   من فکر میکنم ی برنامه دقیق بریزم مرور و عقب افتادگیارو با کمپ 44 جبران کنم بعدش از کلاسای سالیانه شیمی و زیست هم ک نیم سال دوم دوازدهم و یازدهم تدریس میکنن بخونم خوب ک اوکی شدم با CPR و دوپینگ بکشم بالا خودمو بر اردیبهشت بیشتر وقتمو هم برای نهایی بزارم عملا نهایی اگ بتونم ترازم برای ترمیم یازدهم و دوازدهم رو 11 یا 10 هزار اوکی کنم میارم پزشکی هوم؟

خب همین کمپ ماز 44 درصد کنکور دقیقا بهت میده بعدش با نکته و تست درصدتو بالا میکشه همشم برای کنکور ار ...

اره عزیزم چرا نیاری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای مرسی عزیزم خیلی نارحت بودم چون زمانمم کمه استرس دارم امیدوارم معدم یاری کنه :)

پشتکار رو بکار بگیری هنه چی روال میشع

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

حله حله :) شبت بخیر خیلی مرسی ازت بوس

قربونت دکی