2777
2789
عنوان

خانمای باردار میاید لطفاا😭😭

67 بازدید | 13 پست

سلام دوستان بچه اولم طبیعی ب دنیا اومد و کلی درد کشیدیم از ساعت ۷ صب بستری شدم تا ۷ونیم غروب زایمان کردم نگم براتون چ دردایی کشیدم بعد از زایمان افسردگی گرفتم و هر روز فکر میکردم چطور نمردم و..... تازه یخورده حال روحیم خوب شد ک ناخواسته باردار شدم خواستم سقط کنم دلم نیومد از الان استرس دارم همش قلب درد دارم 😭😭😭میرم دکتر میگه خانم برا حال روحیته من چیکار کنم نمیتونم طبیعی زتیمان کنم  از طرفیم بیمه دارم تامین دارم دانا ولی میگم اختیاری بیمه قبول نمیکنه خب چرا بفکر من و امثال من نیستن ۲۴ سالمه هزارتا مریضی گرفتم 😭😭😭حتی بچم نتونستم شیر بدم شیرم خشک شد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل تو 

تازه مال من اولی دوقلو بود 

یه قلش ایست قلبی کرد 

پدرم دراومد از افسردگی 

شیرم نداشتم

زد و ۸سال دوباره خداخوسته 

اما انقد بارداری و زایمان دوم عالی بود ک نگم برات 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
بخاطر همین شرایط روحی بهت نامه نمیدن واسه سزارین؟

هنوز اقدامی نکردم 

بجان بچم هرشب فلب درد دارم ۴ هفته ۴ روزمه ولی چن بار برا قلبم رفتم هرشب تا ساعت ۵ بیدارم فکر میکنم

هنوز اقدامی نکردم بجان بچم هرشب فلب درد دارم ۴ هفته ۴ روزمه ولی چن بار برا قلبم رفتم هرشب تا ساعت ۵ ...

عزیزم اینجوری نکن با خودت...برو با یه دکتر دلسوز صحبت کن به هزار تا بهونه میتونن بهت نامه بدن

زایمان دوم خیلی راحته من تجربه دارم پیاده روی و ماساژ پرینه و ورزش های کگل هم بشدت خوبه

من از لحاظ روحی اماده نیستم دردش هرچی باشه میگذرع من ترسیدم با امپول فشار زایمان کردم از طرفی امپول فایده نداشت کیسه ابمو ترکوندن دوبارع فایده نداشت بلندم کردم بزور ورزش کردم و اقد درد کشیدم تا زایمان کردم

بفکرشم هرماه کلی پول بیمه میدم ولی نمیشه ازش استفاده کنم از طرفی تهران هزینه ها بسیارر بالاعه

کاش میشد ویس داد 

تو سر اولی زود. رفتی همین 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.