2777
2789

میدونم بعد از مرگم تاوانم میدم چیکار کنم ببخشه منو 

__درخواست دوستی ندین ___________________

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زنده نیس 

براش خیرات کن 

یا اصلا هروز براش چندتا سوره بخون مثلا سوره یاسین یا زیارت عاشورا و ...

اگر زندس بهش بگو حلالیت بگیر اگر هم حلالت نکرد باز به نیت اون قرآن بخون یا ب نیت اون شخص کار خوب انجام بده 

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

سلام خوبین ببخشید بااجازتون به سوالات شرعی مسلط هستید برای اینکارهم صدقه بدیدنمیدونم چقدر انشاءالله که درندتوان قبول باشه و اینکه کارثواب و قرآن خوندید اون شخص رو یهیم کنیدداخل ثوابش بی قطع نمیدونم که بخشیده بشیم اما شایدبخشیده بشیم

شده ی شماره ازش گیر بیار این دنیا حسابت صاف شه ننداز اون دنیا

شماره نداره اهل یه روستاس مکانمون خیلی دوره نمیتونم برم ازش حلالیت بطلبم

خیلی کارا اون موقع بچه بودم مسخرش کردم تهمت زدم کتکش زدم الان خیلی عذاب وجدان دارم😞

چندساله بودی اون موقع؟

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

کار خوبی کردیباعث شدی دیگه با زکی مثل تو نگرده

الان چیکار کنم ببخشه منو معلوم نیست کی ببینمش شاید اصلا نبینمش😞