2777
2789
عنوان

اسنپ 21تومن رو 54 ازم گرفت 😭😭

233 بازدید | 14 پست

پول نداشتم و عجله داشتم از یه جایی گفتم برگرده باور کنید یکم که حرکت افتاد هیچی نگذشت اینو گفتم گفت حق نداری پیاده شی باید 54بدی 😭😭😭😭پول نداشتم میخواستم بقیه پولمو کیک بگیرم 😭

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خب پولشو می‌دادی همونقد که تو اپ زده بود

من دانشجو ام تازه یادگرفتم اسنپ بگیرم بلد نیستم چیکار باید کنم

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

نه بلد نیستم مگه باید گزارش میزدم ؟

اره خب، و اسنپ حتما برخورد میکنهدباهاش و پولتو بهت پس میده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

من دقیق متوجه نشدم

یه مقصد مشخص کردی و بعد برگشتی؟؟؟

این یه مبلغ جداگانه داره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من دانشجو ام تازه یادگرفتم اسنپ بگیرم بلد نیستم چیکار باید کنم

وقتی مقصدت رو مشخص میکنی و راننده میاد دنبالت 

خود اسنپ یه مبلغی رو اعلام میکنه شما اگه پشیمون شدی باید اون مبلغو میدادی و پیاده میشدی نه بیشتر