2777
2789
عنوان

بچههههههههه ها یه لحظه😁🙊

200 بازدید | 19 پست

من از یه بنده خدایی خوشم میاد😂

بعد پیج همو داریم من تقریبا هر دوشب یکبار استوری میزارم ( ازخودم خیلی کم بیشتر از اطراف ولی عکسای قشنگ و هنری)

حالا این بنده خدا هم همه روووو لایک می‌کنه ولی ریپلای نه

حالا بنظرتون این حرکتم ضایع هست؟

اون چرا همه رو لایک میکنه بنظرتون؟😂

پیشاپیش ممنون از همراهیتون😁💕

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما اونم ازت خوشش میاد 😁

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

بیشتر ببینید
بنظرتون ممکنه استوری همه رو لایک کنه بدون منظور!؟

اره ممکنه ولی اگه هرر استوری گذاشتی لایک کرده حتما ی خبرایی هست🙂‍↔️

عزیزدلم..نمیدونم کی قراره بیای،اما منو بابا مطمعنیمکه وقتی بیای،دنیامون از همون لحضه دیگه مثل قبل نمیشه.از ابان 1403 تا الان کلی تست منفی دیدم اما هر بار با یه لبخند نصفه توی دلم گفتم:بازم نشد،ولی ی ماه دیگه جلوتر اومدم ی ماه دیگه به زمان داشتنت نزدیکتر شدم.اگه هنوز توی اسمونی یا لابه لای دعاها گیرکردی،یا داری مسیرتو پیدا میکنی،من اینجام صبور،منتظر با دست هایی بازو قلبی پر از شوق داشتنت👼🏻

بیشتر ببینید

ی استوری ریپلای خور بزار ببین ریپ نمیزنه؟

بیشتر ببینید
اره ممکنه ولی اگه هرر استوری گذاشتی لایک کرده حتما ی خبرایی هست🙂‍↔️

استوری تولد دخترخالمو لایک کرد😂😐

ولی آدم برونگرا و خونگرمی هست میگم شاید اخلاقشه