الهی آمین 🤲 تشکر از دعای خوبتون چه دعایی بهتر از هدایت توسط خدای مهربون 💚
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
کجا من بکسی توهین کردم؟؟ مطمین باش اطلاعاتم اونقد کامل هست با اطمینان نظریو بگم وپاش بایستم ....به ...
هر کسی الان دیگه بد خوب تشخیص میده که با گفتن نظر های خلاف نظراتش به انحراف کشیده نشه اگه هم بشه این نشون میده هنوز تو کار ایمان و شناخت کار داره،،اصلا فکر نکنید به کسی توهین کردم،برعکس من حرف ایشون هم قبول دارم و شماها هم قبول دارید با اون بخش از حرفاشون که گفتن همیشه حاجت یا خاسته هاشون از خدا میگیرن یعنی نشون میده چقدر ایمانش قوی هستش،هممون ایمانمون قوی هستش
ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️🩹💚
یه جا خوندم که بحث همین توسل به شهید ابراهیم هادی بود یه دختری نوشته بود که من فقط به اون نوشته برخو ...
بله اتفاقا همین ماجرا برای کاربرهای اینجا هم پیش اومده
تو تاپیک مربوط به شهید چون آگاهی و شناخت از توسل و شهدا نداشتن میگفتن این حرفاچیه ولی بعدش اومدن تعریف کردن حتی خواب خود شهید رو دیدن و متحول شدن برای خیلیها پیش اومده .
یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدییاعلی .
سلام عزیزم منم معمولی هستم قطعا دعای همه شما زودتر از من مستجاب میشه .ولی چشم اسامیتون رو مینوسم به ...
منم صدا بزنین لطفا
فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️
هر کسی الان دیگه بد خوب تشخیص میده که با گفتن نظر های خلاف نظراتش به انحراف کشیده نشه اگه هم بشه این ...
من هرگز ادعا نمیکنم ایمان قوی دارم تو همین تاپیک هم گفتم صدرصد بقیه ازمن بهترن و صدر صد از من لایق تر هستن و نزد خدا عزیزتر هستن .من چون خودم مشکلم حل شده و شهدای عزیز در حقم برادری و لطف کردن میخوام با معرفی نذر و توسل مشکل چندتا بنده گرفتار هم حل بشه دلشون شاد بشه وگرنه چه من بگم چه نگم شهید هادی خودشون همجا شناخته شده هست اصلا نیازی به دفاع امثال من نداره .قصد و نیت واسطه خیر شدن برای حل مشکلات گرفتارها هست وگرنه من هرگز ادعایی ندارم .خودم هم جزء همین گرفتارها بودم که مشکلم حل شد منم از طریق فضای مجازی شهید هادی رو شناختم اونم توسط کامنت شخصی که حاجت گرفته بود و نشرش داده بود .
ولی وقتی می بینم این بحث ها به حاشیه کشیده میشه تا جایی که بتونم توضیح میدم جریان چیه و اگه مخالفت عمدی باشه جواب میدم
رایگان هست گلم خود ناشرش اجازه دانلود داده تو کانال تلگرام شهید هم فایل صوتی و pdf کتاب هست فردا براتون میفرستم .