2777
عنوان

میشه کمکم کنین

44 بازدید | 11 پست

من حدود یک سال و نیم پیش با ی اقایی اشنا شدم و قصدشم ازدچاج نبود بعد شیش ماه خیلی تصادفی و بر حسب اشتباه ینی نه اون اقا میخواستن نه من که بکارتم از دست بره ولی خب من دهترانگیمو از دست دادم و ایشون مم‌ بردن دکتر برای ترمیم ولی خب ترمیم جواب نداد و بخیه ها باز شدن این اقا گفتن من سر کاری ک کردم هستم 

اللن یک سال از اون ماجرا میگذره و هرروز اختلاف و دعوای ما شدیدتر شد و اکثرا اشتباها از سمت من بود واس هرکاری زورش میکردم اذیت میشد الان دیگه میگ تا اخرعمرم قرار نیس بخوامت  و خیلی اذیتم کردی مشاور دوتایی هم میریم ولی راهی پیدا نکردیم میخواستم کات کنم ولی از اینطرف خانوادم و ابروم جلومو میگیره و بیشتر از این هم نمیتونم تحقیر رو و کوچیک شمرده شدنمو تحمل کنم .مامانم رابظمو با اقا میدونع ولی نمیدونه بکارتم از دست دادم و همش میگه من از بابات میترسم بابات میگه من اینقدر زحنت میکشم نباید دخترم کار خطایی انجام بده با گریه میگه اگ این جریان به ازدواج ختم نشه چی میشه و همش نگرانمه نمیخوام ناراحتشون کنم راه نشونم بدین بدون توهین لطفا

عزیزم چه مواردی را در هنگام صحبت کردن و چه کارها و رفتاری انجام می دی 

طرف مقابلت را ناراحت و عصبانی می کنی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

عزیزم چه مواردی را در هنگام صحبت کردن و چه کارها و رفتاری انجام می دی طرف مقابلت را ناراحت و عصبانی ...

زیادی حساسم له دخترای دورش و گیر میدم یا اینکه چون یکم دوری میکرد بهاطر وابسته شدنم و میترسید محبت اینا نمیکرد سر اینا خیلی دعوا کردیم

یبارم چپن قرص خورده لودم یه ضربه بزرگ ل رابطه بینمون زدم و از خودم زدش کردم

یا اینکه میخوایم بریم لیرون مثلا بخاطر همون ملاحظات وابستگی اینا میگفت ن من هی اصرار اصرار اجبار تا از روو میرفت و قبول میکرد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیادی حساسم له دخترای دورش و گیر میدم یا اینکه چون یکم دوری میکرد بهاطر وابسته شدنم و میترسید محبت ا ...

عزیزم شما فردی دلسوز و مهربونی هستی 

و عاشقانه همسر آینده ات را دوست داری 

باید قانعش کنی 

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی نذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان 

عزیزم شما فردی دلسوز و مهربونی هستی و عاشقانه همسر آینده ات را دوست داری باید قانعش کنی

چطوری قانعش کنم وقتی میگه تا اخر عمرم نمیخوامت 

حتی ازدواجم کنیم لعد شیش ماه طلاق بگیر؟

چطوری قانعش کنم وقتی میگه تا اخر عمرم نمیخوامت حتی ازدواجم کنیم لعد شیش ماه طلاق بگیر؟

عزیزم چطوری با هم آشنا شدید 

شغلش چیه 

کپی باباش کار میکنه از همونجا اشنا شدیم زمان کنکپر خیلی میرفتم اونجا و اسمم پیدا کرده بود اینستا این ...

خب باید بیاد خواستگاریت 

اکر مخالفت کرد

می تونی شکایت کنی 

زندگب اینطوری ارزششو داره؟ که زیر یه سقف بدش بیاد ازم و بخواد طلاق بده؟

عزیزم چی شد یهو همه چی بهم خورد 

و از هم زده شدی