2777
2789
عنوان

حوصله م سر رفته تو شهر غریب😔

350 بازدید | 27 پست

هیچکس نیست باهاش برم بیرون یه دور بزنم یا کافه برم یا قدم بزنیم حرف بزنیم ای خدااااا اخه این چه زندگیه منم یه ادم برونگرا فکر کنم همه ش امتحان الهیه اینطوری عذاب میشم 😔😔😔

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو پست منو ببین همش همینم ... دارم میترکم از تنهایی حتی بی کس تلفنی هم هستم چ برسه حضوری

سلام دعاتون گیراست چون اینجا پر از دلشکسته ی تنهاست 🥲تروخدا دعا کنید تو دل غربت هیچچچچوقت مریض نشم و درد نکشم حااالم خوب باشه(خودم دخترم همسرم)🤲🥺خانواده خوبی ندارم دلسوزم ندارم🥲دعا کنید همسرم عاشقم بشه فرزندان خوبیم داشته باشم😓🙏الهیییی هر کسی دعاهای منو خوندوآمین گفتو برام صلوات فرستاد ان شاالله هرچی تو دلشه برآورده بشه ...آمیییین

ادمای برونگرا که میتونن زود دوست پیدا کنن 

در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام ،او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقتش شریک شده ام.ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم ❤
ادمای برونگرا که میتونن زود دوست پیدا کنن

چجوری اخه خجالت میکشم ولی دوست دارم بین مردم باشم اطرافم خلوت نباشه

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

باشگاه فقط صبح هاست تا۱۲

باز خوبه میری دوسه نفر آشنا میشی ولی کلا با هر کی دوست شدی رفت آمد رو یه خونه باز نکن باهم میرید پارکی بیرونی تو زمینه آرایشگری هم چیزی بلد باشی خوبه بعضی آرایشگاه تو لاین ها نیرو میخوان 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
باز خوبه میری دوسه نفر آشنا میشی ولی کلا با هر کی دوست شدی رفت آمد رو یه خونه باز نکن باهم میرید پار ...

ارایشگاه مهارت خوب میخوان