2777
2789
عنوان

اونایی که فرهنگیان میخونن

77 بازدید | 11 پست

بیاید فضای خوابگاه چطوره بچه ها باهم راحتن تا چه حد تا حالا خبر کشی کرده کسی من اینجا یه سره نگرانم که یکی راجبم چیزی بگه🥹

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام من شیراز بودم راضی بودم

خبر کشی نمیکردن ؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

با اجازه استاتر عزیز رتبتونم اگه دوست دارین بگین لطفا مرسی

درخواست بده توضیح میدم 

خبر کشی که چی بگم به نظرم همجا این مسایل است

نمیدونم والا الان داشتم اکسپلور گردی میکردم خب یه پست بد بود در حد بوسه زدم رفت با خودم میگم نکنه هم اتاقیم دیده باشه بره بگه نمیدونم رو موضوع وسواس گرفتم یا عادیع

نخاله و خبر بده ک هسبستگی به دوستات دارهمن دوستام همه پایه بودیم باهم و میدونستیم هر کدوممون لو بده ...

دوستای منم راحتن همه چی میگن 

بچه های خوبین مذهبی نیستن کلا..دوست پسر و فلان دارن معمولا

نه بابا خیلی دخترای گلی بودن تا الان که..کسی اینجا جار نمیزنه..مکه خود حراست یه آتو بگیره که اونم الکیه فقط برای جو سازی

🐸✨🌈