2777
2789
عنوان

با نامزدم تفاوت سنی زیادی داریم

279 بازدید | 5 پست

سلام من ی دختر ۸۱و نامزدم ۶۸هستن ۱۴سال تفاوت داریم من ۲۲ایشون ۳۵

چیز بدی ازشون ندیدم واقعا دوسم داره صبوری میکن برام کاری و پر تلاش خونه و ماشین داره خانوادش اوکی هستن ۴تا داداشن ک اونام با همین اختلاف سنی ۱۴و ۱۵ازدواج کردن 

ولی من نگران اینده م ک تفاوت سنیمون حس بش من جوون بمونم و ایشون پیر بش چکار کنم ؟؟کسیم پشتم نیس نامزدی بهم بزنم و اینم بگم پرده بکارت ندارم ینی رابطه جنسی داشتم با همسرم و عقد رسمی هستیم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

به نظرم اگه با اخلاقیات هم میخورید . رابطتون خوبه

تفاوت سنی برام نشخوار فکری شدهه و اینم بگم رابطه جنسی داشتم باهاش و عقد رسمی هستم ولی پشیمونم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تفاوت سنی برام نشخوار فکری شدهه و اینم بگم رابطه جنسی داشتم باهاش و عقد رسمی هستم ولی پشیمونم

به نظرم اگه الان خلقیات بهم بخوره مشکلی پیش نمیاد 

من خودم بشخصه میتونم با یه ادم بزرگتر از خودم کنار بیام زیاد ذوق و شوق جوونی رو ندارم حس میکنم

به نظرم اگه الان خلقیات بهم بخوره مشکلی پیش نمیاد من خودم بشخصه میتونم با یه ادم بزرگتر از خودم کنار ...

چندسالت ؟؟؟منم همین فکر میکردم اصلا با دوستام نمیرفتم بیرون و اهل خوش گذرونی نبودم ولی العا همش ب فکر اینم ک من ۳۵بشم نامزدم ۴۹سالش من جوون اما اون دیگ ن چکار کنم ب نظرت؟؟