2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر ممکنه بگو چیا بودن

گفتیم سرویس طلا بعدا معلوم شد اصلا پول خرید ونداره....گفت انقد سرمایه دارم معلوم شد دروغه...گفتم قبل من خواستگاری رفتی گفت دو بار بعدا معلوم شد ده جا رفته...گفتم کسیو داشتی گفت اره ولی مال قبله ولی تا الان همیشه همه به دوست داشتنش اشاره میکنن و...هیچکدوم دلمو نسوزوند بجز اینکه هیچوقت بابت دروغاش پشیمون نیست وهرگز معذرت خواهی نکردم .

گفتیم سرویس طلا بعدا معلوم شد اصلا پول خرید ونداره....گفت انقد سرمایه دارم معلوم شد دروغه...گفتم قبل ...

عزیزم متاسفم واقعا ، هر چند متاسف بودن من ، دیگری یا خودش دردی دوا نمیکنه دروغ خیلی بده .وقتی دروغ لو می‌ره آدمی خیلی باید کم عقل باشه که دروغ بگه

عزیزم متاسفم واقعا ، هر چند متاسف بودن من ، دیگری یا خودش دردی دوا نمیکنه دروغ خیلی بده .وقتی دروغ ل ...

میدونی قدردان بودن تو زندگی خیلی مهمه اگه میخوای موفق باشی قدر خودتو بدون نمیگم طرفتو اذیت کن اما به کم راضی نشو...من هزار بار بخاطر خیلی چیزا چشم پوشی کردم انقد که الان وظیفمه....متاسف نباش من نیستم چون همه یروزی باید تاوان کاراشون پس بدن.از دست روزگار نمیتونی فرارکنی.

میدونی قدردان بودن تو زندگی خیلی مهمه اگه میخوای موفق باشی قدر خودتو بدون نمیگم طرفتو اذیت کن اما به ...

ممنون از راهنماییتون . بنظر شما اگر کسی برای بله برونش به اندازه یک سرویس طلا و چند تیکه طلا براش بخان بخرن  بگه تمیز اما دست دوم میگیرم ( فقط خودشو پسر بدونن)  چون دختر  به عنوان سرمایه نگاه می‌کنه و ممکنه بخواد بفروشه جاش ماشین یا زمین بخره  زشته یا خودشو بی ارزش می‌کنه ؟ 

[QUOTE=371688715]ممنون از راهنماییتون . بنظر شما اگر کسی برای بله برونش به اندازه یک سرویس طلا و چند تیکه طلا براش بخ ...[/Qرای من مهم نیست ،مخصوصا که الان همه چیز خیلی گرونه وباتوجه به اینکه سرمایه هست بعدا بخاطر اجرت ضرر میکنی.