2777
2789
عنوان

بدم میاد

149 بازدید | 14 پست

گربه ها دارن سرو صدا میکنن...هرسال همین موقع..هرسال با دمپایی میزنمشون..غریزشون بخوره تو سرشون ...خواب ازم میگیرن😭😭😭😭😡

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
نزن گناه دارن

خب برن کارای بیشعوری رو تو یه حیاط دیگه انجام بدن... اه اه😫

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

گناه دارن.بعدا آهشون میگیرتت وسط عملیات با شوهرت مادرشوهرت با دمپایی میاد بالاسرتون😆😆😂😂

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
گناه دارن.بعدا آهشون میگیرتت وسط عملیات با شوهرت مادرشوهرت با دمپایی میاد بالاسرتون😆😆😂😂

خخخخخخ😂😂

.تو که نمیدونی چجوریه..بانو گربه رو دیوار میشینه..اونوقت دو تا اقا گربه که خیلی بزرگن معمولا میان وسط حیاط همو میزنن و خونی میکنن انقدم جیغ میکشن که نگوو😠😠

یه پیشته بگی میرن دیگه نیاز نیست عملیات انتحاری انجام بدی روشون گناه دارن

نه بابا خیلی پررو ان..الانم سر و صداشون میاد😖

یه پیشته بگی میرن دیگه نیاز نیست عملیات انتحاری انجام بدی روشون گناه دارن

وقتی سرگرمن بمبم تکونشون نمیده.😁😁 گربه های این دوره خیلی وقیحن، وقتی پیشتشون می کنی زل زل می ایستن نگات می کنن.

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁
وقتی سرگرمن بمبم تکونشون نمیده.😁😁 گربه های این دوره خیلی وقیحن، وقتی پیشتشون می کنی زل زل می ایستن ...

اره والا جدیدا هم که همشون شدن مجید😂

نکنه زلزله بیاد😩😩😰😰

نگران نباش..الان فصل چیز گربه ایه😷