2777
2789
عنوان

بدم میاد

149 بازدید | 14 پست

گربه ها دارن سرو صدا میکنن...هرسال همین موقع..هرسال با دمپایی میزنمشون..غریزشون بخوره تو سرشون ...خواب ازم میگیرن😭😭😭😭😡

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈🐈

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔
نزن گناه دارن

خب برن کارای بیشعوری رو تو یه حیاط دیگه انجام بدن... اه اه😫

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

گناه دارن.بعدا آهشون میگیرتت وسط عملیات با شوهرت مادرشوهرت با دمپایی میاد بالاسرتون😆😆😂😂

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
گناه دارن.بعدا آهشون میگیرتت وسط عملیات با شوهرت مادرشوهرت با دمپایی میاد بالاسرتون😆😆😂😂

خخخخخخ😂😂

.تو که نمیدونی چجوریه..بانو گربه رو دیوار میشینه..اونوقت دو تا اقا گربه که خیلی بزرگن معمولا میان وسط حیاط همو میزنن و خونی میکنن انقدم جیغ میکشن که نگوو😠😠

یه پیشته بگی میرن دیگه نیاز نیست عملیات انتحاری انجام بدی روشون گناه دارن

نه بابا خیلی پررو ان..الانم سر و صداشون میاد😖

یه پیشته بگی میرن دیگه نیاز نیست عملیات انتحاری انجام بدی روشون گناه دارن

وقتی سرگرمن بمبم تکونشون نمیده.😁😁 گربه های این دوره خیلی وقیحن، وقتی پیشتشون می کنی زل زل می ایستن نگات می کنن.

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁
وقتی سرگرمن بمبم تکونشون نمیده.😁😁 گربه های این دوره خیلی وقیحن، وقتی پیشتشون می کنی زل زل می ایستن ...

اره والا جدیدا هم که همشون شدن مجید😂

نکنه زلزله بیاد😩😩😰😰

نگران نباش..الان فصل چیز گربه ایه😷

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز