2777
2789
عنوان

Hpv کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 40 پست

سلام منم همسنتم و مبتلا شدم .روحیت خوبه 

منک داغون شدم 

نامزدم 

کاری ندارم چزوری گرفتم 

ولی دلم میخاد بمیرم از الان حس بد ب رابطه تا کی اخه؟تازه نامزد کرده بودم تازه زندگیو شرو کرده بودم خدا

دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. م ...

چرا واکسن جواب نده؟! اچ پی وی ۱۸۰. ۱۷۰سویه داره ایشون دوتاشو گرفته واکسن بزنه از بقیش محافظت میشه!! همه دکترن ماشالله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اطلاعات پزشکو منتقل میکنم ن تزای خودمو... بماند ک سوادم قطعا از شما بیشتره

علاوه براینکه سوادت ازم کمتره، خودشیفته ام هستی. محض اطلاعت واکسن رو قبل از بیماری میزنن. برای بقیه سویه های زگیل تجویزی نداشتم

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

علاوه براینکه سوادت ازم کمتره، خودشیفته ام هستی. محض اطلاعت واکسن رو قبل از بیماری میزنن. برای بقیه ...

گلم داری درست میگی واکسن یعنی ویروس کشته صده و ضعیف شده وارد بدن میکنن ک بدن انتی ژن ترشح کنه ک از ورود این ویروس جلو گیری بشه .

اما من تمامی دکترا رو دیدم ک میگن بعد از گرفتن این ویروس هم بزنید 

چون نمیزاره سویه های پر خطر رو دچار بشی .

گارداسیل رو اینطوری میگن .

علاوه براینکه سوادت ازم کمتره، خودشیفته ام هستی. محض اطلاعت واکسن رو قبل از بیماری میزنن. برای بقیه ...

اره سوادت بیشتره حتما دکتری هم داری🤣🤣🤣

بی سواد اینو ک همه میدونن واکسنو قبلش میزنن ولی کی گفته بعدش نمیشه زد؟؟! کلی سویه داره طرف دوتا سویه گرفته میتونه واکسن بزنه برای پیشگیری از بقیه سویه ها

هرچند بعیید میدونم بفهمی چی میگم

بدبخت ریپ بزنی باز نمیکم دیگ وس سیکتیر🤣🖕🏻

اره سوادت بیشتره حتما دکتری هم داری🤣🤣🤣بی سواد اینو ک همه میدونن واکسنو قبلش میزنن ولی کی گفته بعد ...

ریدم تو اون دانشگاهی که ازش مدرک دکتراتو گرفتی بی تربیت

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله