mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 عنوان Hpv کمک 581 بازدید | 40 پست دوستای گلم سلام من دو تا تایپ پر خطر ۳۹ و ۵۱ مبتلا شدم میشه اگه تجربه دارید کمکم کنید واکسن بزنم یا نه و کلا چیکار کنم زود تر خوب شم کسایی که خوب شدین راهنمایی کنین ضایعه ندارم ولی دهانه رحمم ملتهبه 1403/11/22 | 16:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43586 متاسفانه هیچ وقت خوب نمیشه ولی میتونی کنترلش کنی راجع به واکسن با دکترت مشورت کنسبک زندگیتو سالم کن با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
استارتربدبخت عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 3317 دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. مجردی یا متاهل؟ یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)
گلی_گلی_خانوم عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 1665 کپسول پاورفیت مصرف کن تو روند درمانت خیلی تاثیر داره شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
mah_zad عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1138 میشه بگی کجات زده؟چه شکلیه ؟از کجا فهمیدی؟توروخدا شُکر که بدتر از این نشد 😄
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 متاسفانه هیچ وقت خوب نمیشه ولی میتونی کنترلش کنی راجع به واکسن با دکترت مشورت کنسبک زندگیتو سالم کن دیدم کساییو که منفی شدن کامل هم تو پیج دکترم هم تو همین نینی سایت اگه سیستم ایمنی بالا بره ویروس تا نهایتا ۲ سال از بین میره
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 43586 دیدم کساییو که منفی شدن کامل هم تو پیج دکترم هم تو همین نینی سایت اگه سیستم ایمنی بالا بره ویروس تا ... ولی وقتی سیستم ایمنی پایین بیاد دوباره فعال میشه 🥲 اینکه کاری کنی به کسی منتقل پیدا نکنه و بهت آسیب نزنه اره میشه با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. م ... دکترم گفته بگیرم و بزنم گارداسیل و بیشتر کسایی ک گرفتن زدن فک کنم از نوع ۱۶ و ۱۸ جلوگیری کنه
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 کپسول پاورفیت مصرف کن تو روند درمانت خیلی تاثیر داره روزی دو تا میخورم
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 میشه بگی کجات زده؟چه شکلیه ؟از کجا فهمیدی؟توروخدا عزیزم من تازه دیروز نتیجه ازمایشم اومد و دنیا رو سرم خراب شد پارنترم داشته بهم داده زگیل زده اون منم درد شکم و کمر یکم دارم
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 ولی وقتی سیستم ایمنی پایین بیاد دوباره فعال میشه 🥲 اینکه کاری کنی به کسی منتقل پیدا نکنه و بهت آسیب ... نمیدونم عزیزم خیلی ناراحتم و شوکه شدم همین ک کنترل بشه جوابم منفی بشه برام کافیه
mobnaz مدیر استارتر عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 71 دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. م ... یعنی واکسن نزنم؟دکتر میگه بزن یکی میگه نزن موندم واقعا
mah_zad عضویت: 1401/11/07 تعداد پست: 1138 عزیزم من تازه دیروز نتیجه ازمایشم اومد و دنیا رو سرم خراب شد پارنترم داشته بهم داده زگیل زده اون منم ... عزیرم داخله واژنته؟ مشخصه؟ چی شد شک کردی شُکر که بدتر از این نشد 😄
گلی_گلی_خانوم عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 1665 روزی دو تا میخورم خیلی خوبه شکر و قند رو هم کلا حذف کنکنسرو ها و مواد غذایی که توش مواد نگهدارنده داره مصرف نکن شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....