2777
2789
عنوان

Hpv کمک

581 بازدید | 40 پست

دوستای گلم سلام من دو تا تایپ پر خطر ۳۹ و ۵۱ مبتلا شدم میشه اگه تجربه دارید کمکم کنید واکسن بزنم یا نه و کلا چیکار کنم زود تر خوب شم کسایی که خوب شدین راهنمایی کنین ضایعه ندارم ولی دهانه رحمم ملتهبه

دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. مجردی یا متاهل؟

یا رفیق من لا رفیق له... خدایا نی نی منم به سلامت برسون. (نی نی دنیا اومد خداروشکر سالم و خوبه)

متاسفانه هیچ وقت خوب نمیشه ولی میتونی کنترلش کنی راجع به واکسن با دکترت مشورت کنسبک زندگیتو سالم کن

دیدم کساییو که منفی شدن کامل هم تو پیج دکترم هم تو همین نینی سایت اگه سیستم ایمنی بالا بره ویروس تا نهایتا ۲ سال از بین میره

دیدم کساییو که منفی شدن کامل هم تو پیج دکترم هم تو همین نینی سایت اگه سیستم ایمنی بالا بره ویروس تا ...

ولی وقتی سیستم ایمنی پایین بیاد دوباره فعال میشه 🥲 اینکه کاری کنی به کسی منتقل پیدا نکنه و بهت آسیب نزنه اره میشه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. م ...

دکترم گفته بگیرم و بزنم گارداسیل و بیشتر کسایی ک گرفتن زدن فک کنم از نوع ۱۶ و ۱۸ جلوگیری کنه

میشه بگی کجات زده؟چه شکلیه ؟از کجا فهمیدی‌؟توروخدا

عزیزم من تازه دیروز نتیجه ازمایشم اومد و دنیا رو سرم خراب شد پارنترم داشته بهم داده زگیل زده اون منم درد شکم و کمر یکم دارم 

ولی وقتی سیستم ایمنی پایین بیاد دوباره فعال میشه 🥲 اینکه کاری کنی به کسی منتقل پیدا نکنه و بهت آسیب ...

نمیدونم عزیزم خیلی ناراحتم و شوکه شدم همین ک کنترل بشه جوابم منفی بشه برام کافیه

دیگه واکسن جواب نمیده برو دکتر دارو تقویتی بده تا بدنت مقاوم بشه. موقع رابطه هم کاندوم استفاده کن. م ...

یعنی واکسن نزنم؟دکتر میگه بزن یکی میگه نزن موندم واقعا 

عزیزم من تازه دیروز نتیجه ازمایشم اومد و دنیا رو سرم خراب شد پارنترم داشته بهم داده زگیل زده اون منم ...

عزیرم داخله واژنته؟ مشخصه؟ 

چی شد شک کردی 

شُکر که بدتر از این نشد 😄