2777
2789
عنوان

متفرقه

318 بازدید | 31 پست

سلام.اصلا باورم نمیشه.پیش کلی دکتر رفتم وکلی آمپول ودارو وسونوگرافی.و کلی نا امید کردن من.بهم گفتن pco هستم وامکان بارداری ندارم.دل ازهمه بریده بودم.تا اینکه با یه خانومی آشناشدم ومنو با یه سری ذکرودعا آشنا کرد.ویه داروی گیاهی.دیروز رفتم سونو.گفت pco دیگه نیستم ورفع شده.خیلی خوشحال شدم.عرکس این مشکلو داره بگه که کمکش کنم.داروهاش هیچ ضرری نداره وباعث لاغری هم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترا حرف مفت زیاد میزنن

اره خیلی.دکتره جوری بهم گفت امیدی نیست.من کاری نمیتونم بکنم.اشک توچشام جمع شد.اونم جلوی چندتا مریض که حامله بودن وباترحم نگام کردن.دلم شکست😔

منم کلی دوا درمون کردم نتیجه نگرفتم الان درحال کاهش وزن هستم ببینم چطور پیش میره دکترم بهم زنگ زد گفت الکی پول خرج نکن همت کن وزنتو بیاری پایین فعلا تو یک ماه هفت کیلو کم کردم میگفت پنجاه درصد اگه وزنتو بیاری پایین خود به خود باردارشی

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁