اتفاقا این دارو باعث لاغری میشه.من روی بدنم کلی خط سفید افتاده با دوماه استفاده این دارو
میشه لطف کنی بگی چه دارویی
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
یه داروی گیاهی دست ساز.اسمی نداره.این خانوم برای یک ماه ۲۰هزارتومن یه بسته ازاین گیاهو میده.به من گفت بدون رژیم و ورزش تازه.هرکسی خواست بگه که براش بگیرم.
من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
لابد تو هم دنبال مشتری میگردی براش . اینجا کسایی هستن که سالها در ارزوی بچه هستن . این کار خوبیت ندا ...
خانوم محترم این خانوم تا نتیجه نگیری هیچ پولی نمیگیره.حتی اگه ده سال درمان طول بکشه.این داروهم برای لاغری وتنظیم قاعدگی.چیزیش به من نمیرسه.فقط خواستم اگرکسی خواست شمارشوبهش بدم
بندگان خدا هی دارن میپرسن اسم دارو چیه؟ میگی اسم نداره هیچ راهنمایی دیگه ای هم نمیکنی، بعد میگ ...
منم گفتم هیچ اسمی نداره اون دارو.خود اون خانوم توی خونه درست میکنه وبا یه سری ذکرودعا میگه برای خوندنش وتا گرفتن نتیجه هیچ پولی نمیگیره.چون خودم نتیجه گرفتم گفتم شمارشوبدم وتلفنی کسی خواست کمک بگیره.چیزی،قرار نیست به من برسه.قصدم کمک بود که انگار همه فقط قضاوت بیجاروبلدن.
سلام یاسمن جان،من یکی ازتخمدان هام این مشکل روداره،سمت چپی سالمه ولی دکترم گفت معلوم نیست کی بارداربشی،خوش حالم میکنی اگه کمکم کنی،
بی حوصلگی هایم را ببخش،بد اخلاقی هایم رافراموش کن،بی اعتنایی هایم راجدی نگیر،درعوض من هم تورامیبخشم که مسبب همه ی اینهایی!!!!!!!!! اخه کی میایی دیگه،..نی نی