2789

اسهال و تهوع و دل درد و .... داری؟

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشنیدم ویروس معده،،اگه گوارشی باشه همراه تهوع و استفراغ

اگه متاهلی شاید باردار باشی،،،اگر ن هم شاید چیزی خوردی نعدت اذیت شده،یا مشکل معده دادی

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
نشنیدم ویروس معده،،اگه گوارشی باشه همراه تهوع و استفراغاگه متاهلی شاید باردار باشی،،،اگر ن هم شاید چ ...

مشکل معده که دارم اما اسهال و دل درد دارم مجردم نه

خدا لعنتشون کنه هر روز ی ویروس جدید،،،حالا یکی اومده تب و بی‌حالی شدید ،،دیشب تا صبح بالا سر دخترم بودم تب داشت و نمیتونه بلند شه همش،افتاده

کاش زمان ب عقب بر میگشت 
فقط اسهال و دل درد🥲

آنتی بیوتیک مصرف میکنی ؟

ویروس جدید باعث عفونت دستگاه گوارش میشه و معمولا چهار پنج روز دوره اش هست که با مصرف انتی بیوتیک خوب میشه

مشاوره زیبایی اندام (بانوان)🚶♀️💃🏃♀️🚶♀️🚶♀️💃💃که متاسفانه وقتم خیلی محدود شده و خیلی کم میتونم اینجا در خدمتتون باشم

خدا لعنتشون کنه هر روز ی ویروس جدید،،،حالا یکی اومده تب و بی‌حالی شدید ،،دیشب تا صبح بالا سر دخترم ب ...

اون آنفولانزاست که دخترت گرفته

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند