2777
2789
بچم ریه هاش حساسه خواستم ببرم اهواز دکتر هر کای کردم نوبت ندادن میگن همه نوبتا پر شده ،،،ب زور نفس،م ...

فعلا پرهیز غذایی داسته باشه و بوخور سرد براش بذار 

آب سیب و اب هویج بهش بده 

دم پخت ساده بدون رب گوجه براش بذار

گوجه نخور 

کیوی و انار و نارنگی و پرتقال نخوره 

اناناس نخوره

شربت گل بفشه باریج بخر بده بخوره 

سینه و کمرش چرب کن اگه تب نداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

فریدوم چت شدع؟ویروس گرفتی بالاتر بخون اینا خیلی خوبه ک نوشتم

مرسی عزیزم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم ن فقط ی شب تب داشت

هله هوله بهش نده مغزیجات نده سرخ شدنی و کباب نده 

فقط میتونی حلیم و دمپخت بدی و میوه هام سیب و هویج و لیمو شیرین

مگه نبردی دکتر؟

ن فقط دیروز  بی‌حال بود شبم در حد داغ بودن تب داشت دیگه خداروشکر امروز خوب بود بازی کرد غذا خورد،،ولی تا صبح بالا سرش بودم ک ی وقت تب شدید نکنه

کاش زمان ب عقب بر میگشت
ن فقط دیروز بی‌حال بود شبم در حد داغ بودن تب داشت دیگه خداروشکر امروز خوب بود بازی کرد غذا خورد،،ول ...

خب پس خدا روشکر آنفولانزا  نیست اون تبش کمتر از پنج شبانه روز نیست حتی تا ۱۳ روزم دیدم