2777
2789
عنوان

فامیل خسیس 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی هم دارن 

من خیلی قناعت میکنم 

برای اینکه محتاج کسی نباشن پیش اومده 500 تومن خواستم کسی نداده به من بعد از اون همیشه میگم خدایا محتاج کسی نشم و. لباسامو خوب نگهمیدارم 

کفش یه دونه میخرم  خوب 

میگم شاید اونقدر سختی کشیدن اینجوری شدن 

زندگی خودشونه ب کسی چ 

ب نظرم چادر مشکی شخصیت نمیارع 

گوشت و غذای عالی شعور نمیارع 

خیلیا هر هفته میرن بیرون غذا میخورن هر روز لباس خوشگل میخرن پنج شیش تا چادر مشکی نو دارن ولی اونقدر بی شخصیتن میان پشت اینو اون بد میگن 😏😉میگیری ک؟!

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

پس فقط قم نیست کل ایران همینن

😄😄   مردم ایران آدمهای عجیبین  ما رفتیم یه شهری مهمانی حالا اسمشو نیارم کسی ناراحت نشه دست پر کلی هم سو غات شهرمون را بردیم ولی صاحب خونه اینقد عصبی شد ک میخواد شام و ناهار بده ک سریع جمع کردیم برگشتیم دیگه تا عمر دارم خونه کسی نمی رم گاهی لازمه آدم دلتنگ میشه ولی ترجیح میدم که نریم 

خواهرمن ک بدتر ایناس مهمانی ک میگیرره و دعوتمون میکنه بمدام سر سفره بهم میگه نخور دست نزن 😄😄😄

وای خواهر منم همینجور بود از بچگی که خونثون میرفتم بخدا سه وعده خونمون بودن با بچه هاش و اونجا تغذیه ی خوب میشدن سال به سال که میرفتیم خونشون باز هزار منت یا غذا درست نمیکرد یا اگه میکرد میگفت دست نزنید و چشم غره میرفت

چیزی هم دارن من خیلی قناعت میکنم برای اینکه محتاج کسی نباشن پیش اومده 500 تومن خواستم کسی نداده به م ...

اتفاقا خیلی پولدارن 

از ما پولدار ترن 

خانوادم میگن این پولارو برای چی میخوان 

زندگی خودشونه ب کسی چ ب نظرم چادر مشکی شخصیت نمیارع گوشت و غذای عالی شعور نمیارع خیلیا هر هفته میرن ...

من چادر مشکی نمیپوشم دانشمند 😂 اره معلومه تو خیلی شعور داری