2777
2789
عنوان

فامیل خسیس 🫤

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 61 پست
خونه رفیقم بودم دایی اش اینا نمیدونم اومده بودن از دبی یا میخواستن برن سیخ اینا میاوردن بعد قارچ کبا ...

ماهم تو فامیلامون از اینا زیاد داریم  هرچی پولدارتر میشن ناخن خشک تر میشن فقط جمع میکنن خونه میخرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امسال به خاطر تمرکز روزبانم و اینکه پذیرش بگیرم برم وقت تلف نکردم.

زیاد ترید نرفتم حتی کاپشنمو که نو خوب هست فقط پوشیدم وقتمو روست کردن نزاشتم فط ی لباسمو شستم و پوشیدم .

به من گفتن افسرده کسی که همش تو گوشی بورد

خبر نداره که وقتمو فعلا امسال صرف تیپ زدن و خرید و مهمونی نمیزارم میزارم رو هدف مهمتر

حالا اینام شاید هدف مهمتری دارن

شاید بدای دارن نمیتونن بگن.

ماهم تو فامیلامون از اینا زیاد داریم هرچی پولدارتر میشن ناخن خشک تر میشن فقط جمع میکنن خونه میخرن

من خانواده ام فقیر بودن ولی خورد و خوراکمون از اونا بهتر بود شام بیسکویت و چای شیرین میخوردن😂 دلم خوش بود رفیق پولدار دارم هر روز هم گریه میکرد بیا خونمون با پدرش بزور میومد دنبالم اونجا هم گشنگی می‌کشیدم 😂

خدایا عزت به سگان دادی ثروت به خران، ما هم به تماشای جهان آمده ایم 💔

من امسال به خاطر تمرکز روزبانم و اینکه پذیرش بگیرم برم وقت تلف نکردم.زیاد ترید نرفتم حتی کاپشنمو که ...

هدفشون خونه خریدن هست 

طلا خریدن 

و خیلی کار های دیگه