2777
2789
عنوان

تجربه من از رفتن به آتلیه

288 بازدید | 12 پست

امسال دخترمو قصد کردم ببرم آتلیه هم ی عکس تولد بگیرم هم یک عکس بی مناسبت هر آتلیه ای ک هرنرخی دلش میخواد میگه حالا این بماند ک گفتم ولش عکس یادگاری هست دیگه باردار هم هستم نمیتونم تکون بخورم خودم عکس بگیرم هرجایی اصلا 

ی آتلیه ک نوبت گرفتم بعد از کلی شرط شروط بیعانه گرفتن فرستادن پبکبج هاش و من قبول کردم بیعانه دادم اما بعد از یک هفته کنسل کرد نوبت منو بیعانه هم پس داد

رفتم ی آتلیه دیگه نوبت گرفتم چقدر خوش صحبت بود چقدر وقت گذاشت برام قبل از اینکه برم آتلیه وقتی هم آتلیه رفتم خانم نشسته بود اصلا هیچ کاری نمی‌کرد هی میگفت پیرهن دخترتو صاف کن موهاشو هی میرفتم میومدم پشت جلو دوربین نفسم گرفت این ها بماند عکس های ک خوب شده انتخاب کردم گفتم چیارو ادیت کنه اما ب زور ادیت کرده بود به یکیش هم اصلا دست نزده بود کلی هم توهین کرد ک موهای دخترت شلخته هست 

هرچی گفتم قبول نکرد ادیت کنه با اینکه تو دفترش نوشته بود چیارو ادیت کنه یک هفته هست دارم پیام میدم چقدر غرور من شکست شد اما میخونه یا نمی‌خونه پیام های منو یا میگه من دست نمیزنم پول هم کامل دادم اما واقعا نمی‌فهمم دلیل این همه بی شخصیتی چیه نمیدونم دیگه چطور حرف بزنم حوصله رفتن به آتلیه هم ندارم چون ی نفر اونجا هست کار می‌کنه اونم فقط خودش

خستگی به تن من موند پول بدم اعصاب هم خورد باشه

اره منم خاطره خوبی ندارم از اتلیه 

برا عقدم لباس شیک و شوهرمم قشنگ شیک 

رفتیم 

بعد خانمه ژستهای عجیب غریبی میگفت 

شوهرمنم خوب مردیه که ترک غیرتی روش نمیشد اون حرکاتو کنه 

ما هم اینستا و ...اون موقع نبود اصلا چشممون پر باشه بدونیم 

هیچی دیگه زنیکه به مادرم که کنارش بوده گفته بوده داماد چه اسکوله 

بعدا مادرم بهم گفت 

انقدر ناراحت شدم از دست خانمه نه 

از دست مادرم که عین همییییشه مردم به بچه هاش بر ...ن هم هیچی نمیگه 

منم اون عکسا رو هیچ وقت نتونستم به دیوار بزنم 

همینجور ۱۴ ۱۵ ساله مونده توی چمدون 

خدا لعنت کنه ادمای بد زبون رو 

که خاطره بد میسازن 

هر بار نگاه اون عکسا میکنن یادم میاد اینجور مادرم پشتمو نگرفته لااقل یه حرفی به اون خانم میزد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان