امسال دخترمو قصد کردم ببرم آتلیه هم ی عکس تولد بگیرم هم یک عکس بی مناسبت هر آتلیه ای ک هرنرخی دلش میخواد میگه حالا این بماند ک گفتم ولش عکس یادگاری هست دیگه باردار هم هستم نمیتونم تکون بخورم خودم عکس بگیرم هرجایی اصلا
ی آتلیه ک نوبت گرفتم بعد از کلی شرط شروط بیعانه گرفتن فرستادن پبکبج هاش و من قبول کردم بیعانه دادم اما بعد از یک هفته کنسل کرد نوبت منو بیعانه هم پس داد
رفتم ی آتلیه دیگه نوبت گرفتم چقدر خوش صحبت بود چقدر وقت گذاشت برام قبل از اینکه برم آتلیه وقتی هم آتلیه رفتم خانم نشسته بود اصلا هیچ کاری نمیکرد هی میگفت پیرهن دخترتو صاف کن موهاشو هی میرفتم میومدم پشت جلو دوربین نفسم گرفت این ها بماند عکس های ک خوب شده انتخاب کردم گفتم چیارو ادیت کنه اما ب زور ادیت کرده بود به یکیش هم اصلا دست نزده بود کلی هم توهین کرد ک موهای دخترت شلخته هست
هرچی گفتم قبول نکرد ادیت کنه با اینکه تو دفترش نوشته بود چیارو ادیت کنه یک هفته هست دارم پیام میدم چقدر غرور من شکست شد اما میخونه یا نمیخونه پیام های منو یا میگه من دست نمیزنم پول هم کامل دادم اما واقعا نمیفهمم دلیل این همه بی شخصیتی چیه نمیدونم دیگه چطور حرف بزنم حوصله رفتن به آتلیه هم ندارم چون ی نفر اونجا هست کار میکنه اونم فقط خودش
خستگی به تن من موند پول بدم اعصاب هم خورد باشه