2777
2789

سلام تخمک اهدایی دولتی باشه هزینه دارو خودتون انتقال باید بری مرکز بپرسی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط تخمک که میگیری حتما ببین طرف کیه از نظر قیافه....یکی از دوستان میگفت یه خانوم حدود قد 140سانت تخمک میفروشه.خوب ممکنه بچه کوتاه بشه.البته راست و دروغش رو من نمی دونم.اگه خودتون بتونید از یه شخص مطمئن تخمک بگیرید بهتره

مامی کیا ی سابق هستم 
این بچه بعدا بزرگ بشه بچه ی اون زن هم حساب میشه؟

شرعا بله

قانونا نمیدونم... اینکه قانون کشور چیه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من با ای وی اف و اینها موافقم.

ولی راستش اصصصصصصصلا با اهدای تخمک و اسپرم موافق نیستم.

کار درستی نیست و نسلها قاطی پاتی میشه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...